Facebook Twitter Instagram
    Haber Peri
    Facebook Twitter Instagram
    Haber Peri
    Anasayfa » Ata Anı Evi’nde “Ortak Akıl” buluşması
    Gündem

    Ata Anı Evi’nde “Ortak Akıl” buluşması

    Haber PeriBy Haber PeriAralık 24, 2018Yorum yapılmamış2 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Toplantıya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı. Bornova Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ayten Ayşen Kaya da, ilçede çok iyi bir kenetlenmenin olduğuna dikkat çekerek, “Başkan Olgun Atila bize her zaman destek oldu. İlettiğimiz tüm konularla ilgili çözümler üretti. Kentimizin yaşam kalitesinin artması için bu ortak akıl toplantıları çok önem taşıyor” dedi.

    Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın 4.5 yıldır aralıksız sürdürdüğü “ortak akıl” buluşmaları Kent Konseyi ile devam etti. Belkahve’deki Ata Anı Evi’ndeki buluşmaya Bornova Kent Konseyi, Gençlik ve Kadın Meclisleri yürütme kurulu üyeleri katıldı. Buluşmada, Bornova Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ayten Ayşen Kaya Başkan Atila’ya sağladığı katkılardan sonra da plaket de sundu.

    Kente hep birlikte hizmet ettiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sizleri bu tarihi mekanda ağırlamaktan büyük bir gurur duyuyorum. Sizler kentimizin hiçbir karşılık beklemeden hizmet eden gönüllü çalışanları olarak çok önemli bir işve görüyorsunuz. Biz kentimizi ‘ortak akıl’ ile yönetme ilkesine çok özen gösteriyoruz. Kentimizdeki tüm oda ya da derneklerle bu anlamda bir araya gelip fikir alışverişi yapıyoruz. Bir kişinin kararı değil, olabildiğince fazla katılımla alınan kararlar halkta karşılığı olan projelere dönüşüyor” dedi.

    Bornova Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ayten Ayşen Kaya da, ilçede çok iyi bir kenetlenmenin olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: “Başkan Olgun Atila bize her zaman destek oldu. İlettiğimiz tüm konularla ilgili çözümler üretti. Başta Başkan Atila olmak üzere tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Hep beraber çok güzel işler başarıyoruz. Birlikteliğimizden doğan sinerji ile çok güzel işler çıkıyor. Kentimizin yaşam kalitesinin artması için bu ortak akıl toplantıları çok önem taşıyor.” 

    Toplantıda; Kent Konseyi Genel Sekreteri Prof. Dr Oktay Pamuk, Kadın Meclisi Başkanı Raziye Sarısaltık ve Gençlik Meclisi Başkanı Hüseyin Ozan Altın da Başkan Atila’ya sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Haber Peri
    • Website

    Related Posts

    Meclis 1 Ekim’e Kadar Tatil

    Temmuz 16, 2023

    Akaryakıtta ÖTV Oranlarına Dev Zam

    Temmuz 16, 2023

    AnadoluJet Yeni Şirkete Devredildikten Sonra AJet Oldu

    Temmuz 15, 2023

    Leave A Reply Cancel Reply

    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2023 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.