SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Bu Kez Filizler İçin Sahne Aldılar

Güncelleme: 20:35 - 07.12.2023
Bu Kez Filizler İçin Sahne Aldılar

Karşıyaka Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla yürütülen Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’ne bir destek de Selim Gönüldaş Kültür ve Sanat Derneği’nden geldi. Düzenlenen konserin geliri ile 3 üniversite öğrencisine burs desteği verildi. 

EN GÜZEL ŞARKILAR FİLİZLER İÇİN 
Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede Şef Selim Gönüldaş’ın yönettiği yaklaşık 60 kişilik koro, Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini seslendirdi. Unutulmaz parçalar bu kez ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri için söylendi. Yaklaşık 3 saat süren konsere; meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce Karşıyakalı katıldı. Etkinliğin geliri ile ihtiyaç sahibi 3 üniversite öğrencisinin bir yıllık burs ücreti karşılandı. 

DESTEK DAHA DA ARTACAK 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Halkın desteği ile günden güne büyüyen Karşıyaka’nın Filizleri Projemize destek olan ve 3 öğrencimizin daha elinden tutan Selim Gönüldaş Kültür ve Sanat Derneği’ne teşekkür ediyorum. Apartmanlarımız, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve meslek odalarının desteği ile 800’e yakın öğrencimize burs veriyoruz. Bu sayının daha da artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz