Facebook Twitter Instagram
    Haber Peri
    Facebook Twitter Instagram
    Haber Peri
    Anasayfa » EGİAD adayı Kaplan, 7 projeyle yola çıktı
    Gündem

    EGİAD adayı Kaplan, 7 projeyle yola çıktı

    Haber PeriBy Haber PeriKasım 16, 2018Yorum yapılmamış2 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Ülkeye, kente ve üyeye dokunan 7 dev proje açıklayan İnşaat Mühendisi Kaplan, “Bayrağı yukarı taşımak ve daha iyisi için geliyoruz” dedi.

    Kültürpark Tenis Kulübü’nde toplantı düzenleyen EGİAD’ın mevcut saymanı Mahir Kaplan, 14. dönemde çok güzel işler yaptıklarını, şimdi 15. dönem için tüm hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

    1a-001.jpg

    Oluşturacağı çalışma gruplarını sıralayan Kaplan projelerini de 7 ana başlıkta topladı. 5 Ocak olarak planlanan, ancak çoğunluk sağlanamazsa 12 Ocak’ta yapılacak seçimlere “EGİAD15” çalışma grubuyla katılacaklarını söyleyen Kaplan’ın açıkladığı projeler şöyle:

    1.     EGİAD Özel Mesleki ve Teknik Lisesi

    2.     EGİAD 30. Yıl Gastronomi Akademisi

    3.     EGİAD Ligi ve Spor Kulübü

    4.     EGİAD 30. Yıl Arşivi ve Müzesi

    5.     Üyeler destek için Uzman Masası

    6.     Uluslararası Öğrenci Zirvesi

    7.     Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi

    Daha iyisi için yola çıktıklarını, ayağı yere basan, tamamlayabilecekleri projeler hazırladıklarını belirten Umart Mimarlık sahibi Mahir Kaplan, şunları söyledi:

    “Kuracağımız lise, derneğimiz tarafından yönetilecek, üyelerimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda ara eleman açığını karşılayacak. Okulumuz 2020-21 eğitim yılına yetişecek. 2020 Mayıs ayında 30. yıl kutlamalarıyla birlikte açacağımız Gastronomi Akademisi ise İzmirimiz’in bu alanda uluslararası bir marka olmasına ve turizmin gelişmesine katkı koyacak. Üyelerimiz ve yakınlarını spora yakınlaştırmak, özendirmek için kulüp ve lig kuracağız. Ayrıca 30. Yıl Maratonu düzenleyeceğiz. Uzman Masası aracılığıyla üyelerimizin devam eden faaliyetleri ve yatırımlarında ihtiyaç duyacakları desteği vereceğiz. Finansman, Satın Alma, Hukuk, Kamu İlişkileri, Vize, Ruhsatlandırma gibi birimler kuracağız. İzmir’in ve bölgemizin çekim merkezi olması amacıyla her yıl Uluslararası Öğrenci Zirvesi düzenleyeceğiz. Bu dönemde restorasyonu tamamlanan Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nin eksik olan ihtiyaçlarını karşılayıp bölgemiz için daha etkin hale getireceğiz. Bu merkezde sinema gösterimi, sergi, konser etkinlikleri yapacağız, çalıştay, panel ve sempozyumlar düzenleyeceğiz. Bu konuda Kültür Turizm Bakanlığı, valilik ve belediyelerle görüşmelerimiz sürüyor.”

    2-510.jpg

    Birliktelik ruhu ile hareket edeceklerini, her üyeye eşit mesafede olacaklarını belirten Kaplan, “Yarın Dergisi, EGİAD Melekleri, Sanayide Dönüşüm, Girişimcilik, Hayat Okulu, Gençlik Komisyonu, Fahriler Komisyonu gibi devam eden projelerimizi daha etkin kılacağız. Köklü EGİAD geçmişimizle ülkenin sorunlarına da eğileceğiz. Somut projelerle adımlar atacağız” diye konuştu.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Haber Peri
    • Website

    Related Posts

    Meclis 1 Ekim’e Kadar Tatil

    Temmuz 16, 2023

    Akaryakıtta ÖTV Oranlarına Dev Zam

    Temmuz 16, 2023

    AnadoluJet Yeni Şirkete Devredildikten Sonra AJet Oldu

    Temmuz 15, 2023

    Leave A Reply Cancel Reply

    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2023 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.