SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Eğitim Kurulu’nun ikinci toplantısı tamamlandı

Güncelleme: 19:44 - 07.12.2023
Eğitim Kurulu’nun ikinci toplantısı tamamlandı

Depremzedelere yönelik eğitim faaliyetlerinin planlamasının gerçekleştirildiği toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, İBB İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahsen Düşenkalkan, İBB Sağlık İşleri Daire Başkanı Sertaç Dölek, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzeler Şube Müdürü Tuğba Kılıçkaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Aytekin Sözen, İzelman Anaokulları Müdürü Eda Kaygusuz, İzenerji Proje Sorumlusu Berkay Yılmaz, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, ilçe belediye başkan yardımcıları ve belediye bürokratları katıldı.  

Toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Ayketin Sözen, Eğitim hayatın kendisidir anlayışından hareketle ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den aldıkları büyük destekle çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi.

“İlkini 16 ocak günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlediğimiz Eğitim Kurulu Toplantısı’nın ikincisi için bugün Kemalpaşa’dayız” diyen Sözen, ilk olarak burayı seçmelerinin nedeninin Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eğitimci kimliği ve eğitime verdiği önemini bilmelerinden kaynaklandığını aktardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Kemalpaşa’yı eğitim alanında öne çıkan ilçeler arasında gördüklerini belirten Sözen, “Buradan aldığımız güç ile diğer ilçelerimizde de geniş katılımlı ve önemli adımların atıldığı toplantılar organize edeceğimizi düşünüyorum. Bugün katılım sağlayan 25 belediyemiz ile kentimize deprem bölgesinden gelen vatandaşlara eğitim desteği verilmesine yönelik görüş ve öneriler değerlendirildi. Bu toplantı ile geleceğe dair umut veren adımlar atıldığına inanıyorum” diye konuştu.

Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Arzu Külahçıoğlu Altıntoz ise konuşmasında öncelikle Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın sağlık sorunları sebebiyle katılamadığını dile getirdi. Başkan yardımcısı Külahçıoğlu Altıntoz, şu ifadeleri kullandı:

“Bu değerli çalışma ve saygıdeğer isimler ile gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum. Başkanımız rahatsızlığı dolayısıyla aramızda olamadı ancak selam ve sevgilerini iletiyor. Kemalpaşa Belediyesi olarak depremi duyduğumuz andan beri kafamızın içinde hep aynı iki soru dönüyor: Bundan sonra neolacak? Biz ne yapabiliriz? Son üç senedir yaşadığımız doğal felaketler karşısındaki genel tutumlarımız düşünüldüğünde felaket ve sonrasında dayanışma örneği, yaşıyoruz tekrar tekrar. Bu döngüye hapsolmuş durumdayız. Yine, yerel yönetimler olarak yaraya merhem olmak isteği ile elimizden gelenleri dayanışarak yapmaya çalışıyoruz. Kemalpaşa halkı ile birlikte muazzam bir dayanışma örneği sergilediğimiz kampanya ile bölgeye 19 tır malzeme gönderdik. Geldiğimiz noktada çalışmalarımızı ilçemize gelmeye başlayan depremzedelerimizin eksiklerinin giderilmesi konusunda yoğunlaştırdık. Bugün gerçekleştirilen ve çok önemli olduğunu düşündüğümüz toplantı ile kazandığımız vizyon ve işbirliği eminim tüm İzmir’in bu konuda elini güçlendirecektir. Depremzedelerin ve okul çağındaki çocuklarımızın yaşadıkları travmaları atlatmaları ve eğitim alanında eksik kalmamaları adına imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız.’’

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz