Facebook Twitter Instagram
    Haber Peri
    Facebook Twitter Instagram
    Haber Peri
    Anasayfa » Emiralem Çilek Festivali’ne rekor katılım
    Yerel

    Emiralem Çilek Festivali’ne rekor katılım

    Haber PeriBy Haber PeriMayıs 16, 2022Yorum yapılmamış2 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Menemen Belediyesi tarafından Çilek Tadında Festival sloganıyla düzenlenen Emiralem Çilek Festivali, ikinci gününde de coşkulu kalabalığa ev sahipliği yaptı. Emiralem sokaklarına kurulan stantlarda üreticiler çilek ve çilekten elde ettikleri ürünlerin satışını yaparken, vatandaşlar da hem alışveriş yaptı hem de festival alanında yapılan etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

    İzmir ve Menemen halkının yoğun ilgi gösterdiği ve zaman zaman izdiham yaşanan Festival’de üretici açılan stantlarda tüketiciyle aracısız buluşma imkânı buldu. Festival kapsamında ‘En Güzel Çilek’, ‘En Güzel Çilekli Pasta’ ve 3 kategori de ‘En Güzel Tarla’ Yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve Belediye Meclis Üyesi Melih Damar verdi.

    “İyi ki varsınız, çok teşekkürler”
    Festivalin ikinci gününde sahneye Gülben Ergen çıkarken, coşkulu kalabalık şarkılara eşlik etti. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, konser sonunda sanatçı Gülben Ergen ve konser alanını dolduran binlerle birlikte öz çekim yaptı. Pehlivan tüm katılanlara ve festivalin başından sonuna destek veren herkese teşekkür etti.

     Yaklaşık 200 bin kişiyi ağırlamaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Pehlivan, “Benim güzel Menemen Ailem. 12. Geleneksel Emiralem Çilek Festivalimizi hep birlikte başarıyla tamamladık. Üreticilerimiz yaklaşık 4 bin ton çilek satışı gerçekleştirdi. Hem esnafımızın hem üreticimizin hem de kıymetli misafirlerimizin yüzü güldü. Festival boyunca bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen, katılımlarıyla katkıda bulunan konuklarımıza, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, AK Parti İzmir İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekli’ye, değerli Belediye meclis üyelerimize, her zaman yanımızda olan kıymetli Menemen Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüze ve tabi ki festivalimize renk katan kıymetli sanatçılarımız Gülben Ergen ve Bedia Akartürk’e, enerjisiyle festivalimizi coşturan sunucumuz Hakan Doğanay’a, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü’ne Özveriyle çalışan emniyet, jandarma ve güvenlik personellerimize, İlçemizin itibarı ve menfaatleri söz konusu olduğunda her zaman dayanışma içinde olan siyasi parti temsilcilerimize, kentimizin duyu noktaları olan Sivil Toplum Örgütlerimize, mahallelerimizin nabzını tutan, sorumluluk bilinci yüksek muhtar ve oda yönetimlerimize, hoşgörülü ve konuksever Emiralem bölgemizin üretici ve sakinlerine, festivalimize gösterdikleri ilgi için basın ve medya temsilcilerimize, her zaman, her koşulda büyük bir özveriyle çalışan Menemen Belediyesi mesai arkadaşlarıma, çok teşekkür ediyorum. Menemen sizlerle, Emiralem sizlerle güzel. Hep birlikte iyi ki varsınız” diye konuştu. 

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Haber Peri
    • Website

    Related Posts

    Pendik’te Miras Kavgası Kanlı Son Buldu: 4 Ölü, 2 Yaralı

    Temmuz 9, 2023

    Kartal Sahil Yolu’nda Trafik Kazası: Bir Ölü, Bir Yaralı

    Temmuz 8, 2023

    Ardahan’da Şap Hastalığı ve Yeni Tip SAT-2 Virüsü Nedeniyle Köyler ve Mahalleler Karantinaya Alındı

    Temmuz 7, 2023

    Leave A Reply Cancel Reply

    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2023 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.