SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Alevi derneklerinden Başkan Atila’ya teşekkür ziyareti

Güncelleme: 20:38 - 07.12.2023
Alevi derneklerinden Başkan Atila’ya teşekkür ziyareti

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’da faaliyet gösteren Alevi Kültür Dernekleri’nin temsilcilerini makamında ağırladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarete katılan 14 derneğin  temsilcisi Başkan Atila’ya alevi derneklerine özellikle muharrem ayı içinde verdiği destek için teşekkür etti. Muharrem ayı öncesinde Belkahve’de düzenlenen toplantıda biraraya gelerek yapılacakların konuşulduğunu hatırlatan Başkan Olgun Atila, “Sizlerin sayesinde doğru kitlelere, vatandaşlarımıza ulaşma şansımız oldu. Hep birlikte aşure matemimizi yüreğimizde hissettik. Her geçen yıl düzenlediğiniz faaliyetlerde katılım artıyor. Bunu görmek bizleri çok mutlu ediyor” dedi. 

“Hep birlikte güçlüyüz”

Muharrem ayı gibi Ramazan ayı için de benzer çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Atila, “Ramazan Ayı öncesi muhtarlarımız ve STK’larımız ile biraraya geldik. Gün gün paylaşarak ortak akılla çalıştık. Biz hiç bir ayrım yapmadan tüm hemşehrilerimizin temenni ve talepleri doğrultusunda yol alıyoruz. Çünkü ortak akıl ilkemiz bizim yönetim anlayışımız. Bizler hep birlikte güçlüyüz” dedi. Başkan Atila, dernek temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sizlerle birlikte canımız kadar sevdiğimiz, doğup büyüdüğümüz bu kenti yönetmek büyük bir onur” diye konuştu. 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz