SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Bergama Belediyesi’nden öğrencilere destek!

Güncelleme: 20:03 - 07.12.2023
Bergama Belediyesi’nden öğrencilere destek!

Bergama Belediyesi, Bergama İlçe Eğitim Müdürlüğü ve Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde açılan üniversiteye hazırlık kursları başladı.  Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde yirmi dört öğretmen eşliğinde ücretsiz olarak verilen kurslarda liseden mezun olan ve 12. Sınıfta eğitim gören yaklaşık 700 öğrenci üniversiteye hazırlanıyor. Sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinde tüm branş öğretmenleri tarafından verilen kurslarda öğrenciler sabah ve öğleden sonra iki etap şeklinde eğitim alıyor. 

img_9674.jpg

Üniversiteye hazırlık kurslarında öğrencilere başarılar dileyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “ Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrencilerimiz geleceklerini şekillendirecek bir döneme girdiler. Bu yılın sonunda inanıyorum ki tüm öğrencilerimiz istedikleri bölümleri kazanarak gelecekte iyi birer birey ve meslek sahibi olacaklar. Bergama Belediyesi olarak ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimize kadar desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yolda tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, güzel bir geleceğin onların olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz