SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

EGİAD adayı Kaplan, 7 projeyle yola çıktı

Güncelleme: 20:36 - 07.12.2023
EGİAD adayı Kaplan, 7 projeyle yola çıktı

Ülkeye, kente ve üyeye dokunan 7 dev proje açıklayan İnşaat Mühendisi Kaplan, “Bayrağı yukarı taşımak ve daha iyisi için geliyoruz” dedi.

Kültürpark Tenis Kulübü’nde toplantı düzenleyen EGİAD’ın mevcut saymanı Mahir Kaplan, 14. dönemde çok güzel işler yaptıklarını, şimdi 15. dönem için tüm hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

1a-001.jpg

Oluşturacağı çalışma gruplarını sıralayan Kaplan projelerini de 7 ana başlıkta topladı. 5 Ocak olarak planlanan, ancak çoğunluk sağlanamazsa 12 Ocak’ta yapılacak seçimlere “EGİAD15” çalışma grubuyla katılacaklarını söyleyen Kaplan’ın açıkladığı projeler şöyle:

1.     EGİAD Özel Mesleki ve Teknik Lisesi

2.     EGİAD 30. Yıl Gastronomi Akademisi

3.     EGİAD Ligi ve Spor Kulübü

4.     EGİAD 30. Yıl Arşivi ve Müzesi

5.     Üyeler destek için Uzman Masası

6.     Uluslararası Öğrenci Zirvesi

7.     Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi

Daha iyisi için yola çıktıklarını, ayağı yere basan, tamamlayabilecekleri projeler hazırladıklarını belirten Umart Mimarlık sahibi Mahir Kaplan, şunları söyledi:

“Kuracağımız lise, derneğimiz tarafından yönetilecek, üyelerimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda ara eleman açığını karşılayacak. Okulumuz 2020-21 eğitim yılına yetişecek. 2020 Mayıs ayında 30. yıl kutlamalarıyla birlikte açacağımız Gastronomi Akademisi ise İzmirimiz’in bu alanda uluslararası bir marka olmasına ve turizmin gelişmesine katkı koyacak. Üyelerimiz ve yakınlarını spora yakınlaştırmak, özendirmek için kulüp ve lig kuracağız. Ayrıca 30. Yıl Maratonu düzenleyeceğiz. Uzman Masası aracılığıyla üyelerimizin devam eden faaliyetleri ve yatırımlarında ihtiyaç duyacakları desteği vereceğiz. Finansman, Satın Alma, Hukuk, Kamu İlişkileri, Vize, Ruhsatlandırma gibi birimler kuracağız. İzmir’in ve bölgemizin çekim merkezi olması amacıyla her yıl Uluslararası Öğrenci Zirvesi düzenleyeceğiz. Bu dönemde restorasyonu tamamlanan Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nin eksik olan ihtiyaçlarını karşılayıp bölgemiz için daha etkin hale getireceğiz. Bu merkezde sinema gösterimi, sergi, konser etkinlikleri yapacağız, çalıştay, panel ve sempozyumlar düzenleyeceğiz. Bu konuda Kültür Turizm Bakanlığı, valilik ve belediyelerle görüşmelerimiz sürüyor.”

2-510.jpg

Birliktelik ruhu ile hareket edeceklerini, her üyeye eşit mesafede olacaklarını belirten Kaplan, “Yarın Dergisi, EGİAD Melekleri, Sanayide Dönüşüm, Girişimcilik, Hayat Okulu, Gençlik Komisyonu, Fahriler Komisyonu gibi devam eden projelerimizi daha etkin kılacağız. Köklü EGİAD geçmişimizle ülkenin sorunlarına da eğileceğiz. Somut projelerle adımlar atacağız” diye konuştu.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz