SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Hollanda Milli Takımının Efsane Kalecisi Edwin van der Sar Beyin Kanaması Geçirdi

Güncelleme: 19:29 - 07.12.2023
Hollanda Milli Takımının Efsane Kalecisi Edwin van der Sar Beyin Kanaması Geçirdi

Durumu stabil olan Sar, acil tedavi gerekliliği sebebiyle hastaneye helikopterle nakledildi. Futbol camiası, Sar’ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ederken, kariyeri boyunca kazandığı birçok başarıyla hatırlanan deneyimli kalecinin durumunun stabil olduğu belirtildi.

Edwin van der Sar, kariyeri boyunca uluslararası arenada büyük bir iz bırakmıştır. Toplam 821 maçta forma giyen Hollandalı efsanevi eldiven, bu mücadelelerin 368’inde kalesinde gole izin vermedi. Hem Manchester United hem de Ajax takımlarıyla ikişer kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Sar, aynı zamanda Manchester United ile dört kez Premier Lig’i zirvede tamamladı.

Edwin van der Sar, futbol kariyerinin yanı sıra Ajax’ın genel müdürlüğü görevini de üstlenmiştir. Hollanda ekibi, Sar’ın durumuyla ilgili yapılan açıklamada, sağlık durumunun stabil olduğunu ve herhangi bir yeni gelişme olduğunda bilgilendirme yapacaklarını belirtti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz