SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Raporlu kronik hastalara müjde maaş VERİLECEK! Devlet her ay 7.609 TL TRİNK yatıracak

Yayınlanma:
Raporlu kronik hastalara müjde maaş VERİLECEK! Devlet her ay 7.609 TL TRİNK yatıracak

Raporlu kronik hastalara müjde maaş VERİLECEK! Devlet her ay 7.609 TL maaş gibi TRİNK yatıracak – Devletin ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak yaptığı sosyal yardımlar her geçen gün katlanarak artarken bir müjde de kronik hastalığı olanlara yönelik verildi. Kronik hastalara para yardımı başvurusu için aranılan kriterler açıklanırken 3 ayrı programda destek parası ödeneceği ifade edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü üzerinden yapılan duyuru ile kronik hastalığı olan kişilere düzenli elektrik parası yardımı ve sosyal destek parası yardımı ödeneceği açıklandı. Söz konusu yardımlar için başvuru şartları da belli olurken, başvuru yapmak isteyen kişiler için tüm detaylara yer verildi. İşte kronik hastalara devlet yardımı için merak edilen tüm detaylar…

RAPORLU HASTALARA DEVLET YARDIMI! KRONİK HASTALIK YARDIMI KİMLERE VERİLİR?

Kronik hastalığı olan kişilere yönelik olarak devletin sosyal yardım paketleri artarak devam ediyor. Bakanlık tarafından yapılan açıklamalarda Elektrik Tüketim Desteği, Kesintisiz Güç Kaynağı Desteği ve Kronik Hastalık Yardımı olarak 3 ayrı pakette ödeme yapıldığı belirtildi. Yardımları almak isteyen kişilerin kronik hastalığı nedeniyle tam teşekküllü resmi bir kurumdan sağlık raporu ibraz etmesi şartı aranmaktadır.

KRONİK HASTALARA ELEKTRİK TÜKETİM DESTEĞİ ŞARTLARI NELERDİR?

KRONİK HASTALARA KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI VE BİRİKMİŞ ELEKTRİK BORCU DESTEĞİ MÜJDESİ!

HANGİ KRONİK HASTALARA MAAŞ VERİLECEK?

Devlet ayrıca kronik hastalara maaşta verecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada tüberküloz veya SSPE hastası olan kişi veya hastaya bakmakla yükümlü kişilere sosyal yardım parası ödeneceğini açıkladı. Söz konusu maaş 2024 yılı için 7.608,71 TL olarak belirlenirken ödemelerin aylık olarak hak sahiplerinin hesabına yatırılacağı ifade edildi. Ödeme almak isteyen kişiler başvurularını kimlik belgesi ve sağlık raporu ile Halk Sağlığı Yönetim Sistemi’ne kayıt ettirmelidir. Bu kaydın ardından Sosyal Yardımlaşma Vakıfları üzerinden ödemeler aylık olarak yapılacaktır…

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz