SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Trafik Kazasında Aynı Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme: 19:35 - 07.12.2023
Trafik Kazasında Aynı Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Sabah saatlerinde Günyurdu Mahallesi’nden kurbanlık almaya giden Hacı Yoldaş’ın kullandığı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek sulama kanalına uçtu ve ters döndü.

Çevrede bulunanlarının ihbarı üzerine, kaza yerine sağlık ekipleri, polis ve kurtarma ekipleri hızla müdahale etti. Kurtarma ekipleri, suya gömülen otomobilin içerisinde bulunan sürücü Hacı Yoldaş, eşi Fesla Yoldaş ve çocukları Muhammed Enes ve Ahmet Enes’i kurtarmak için seferber oldu.

Ancak ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Hacı Yoldaş, Fesla Yoldaş ve 8 yaşındaki Muhammed Enes Yoldaş hayatını kaybetti. Diğer çocukları Ahmet Enes ise kazadan yara almadan kurtuldu. Hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz