SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Adalet Partisi ve Doğru Parti, Eş Başkanlık Sistemiyle Birleşme Kararı Aldı

Güncelleme: 19:40 - 07.12.2023
Adalet Partisi ve Doğru Parti, Eş Başkanlık Sistemiyle Birleşme Kararı Aldı

Toplantı sonrasında Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Öz, bu buluşmanın “bir niyeti” ortaya koymak için gerçekleştiğini belirtti. Öz, “Bugün itibarıyla bu niyeti açıkça ifade ediyoruz. Doğru Parti ile Adalet Partisi’ni önümüzdeki süreçte tek çatı altında birleştirerek, merkez sağı temsil edecek bir parti oluşturmayı kararlaştırdık” dedi.

Demokrat misyonun temsilcileri olarak, bölünmüşlükleri ortadan kaldırmayı hedeflediklerini vurgulayan Öz, iki partinin de komisyonlarını oluşturarak birlikteliği sağlamak için çalışacaklarını dile getirdi. Öz, “Demokratların treni yola çıkmıştır. Türkiye’nin dört bir yanına, kılcal damarlarına kadar yayılacaktır. Seçmenimizi geri istiyoruz. Bu partilerin bir araya gelmesi, Türkiye’deki huzur, güven, istikrar ve milli kalkınmanın yeniden temellerini atacaktır. Bu hedefe ulaşmak için adımlarımızı kararlılıkla atacağız” şeklinde konuştu.

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu ise Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar giderek oylarını geri alacaklarını ve Türkiye’ye hizmet kervanını yeniden başlatacaklarını belirtti. Serdaroğlu, “Sistemin nasıl işleyeceğine komiteler karar verecek. Eş başkanlık sistemini ilk defa demokratik bir merkezde, merkez sağdaki bir parti için kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz