SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Afyon Çimento 2023 Yılında Muhteşem Kar Artışı Gördü

Afyon Çimento'nun son çeyrek bilançosuna göre 2023 yılında 992 milyon TL'yi aşan kâr elde ettiği ortaya çıktı. Şirketin geliri önceki yıla göre yüzde 6 artarken, AFYON kodlu hisseleri haftalık bazda dalgalı bir performans sergiledi.

Yayınlanma:
Afyon Çimento 2023 Yılında Muhteşem Kar Artışı Gördü

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden 2023 yılı dördüncü çeyrek bilançosunu paylaştı. Şirket, yıl genelinde 992 milyon TL’yi aşan bir kâr elde ettiğini duyurdu.

2022 yılında 155.581.093 TL kâr açıklayan şirket, son bilançosunda net dönem kârını bir yılda yüzde 538 artırdığını açıkladı.

afyon-cimento-2023-yilinda-muhtesem-kar-artisi-gordu

Afyon Çimento net dönem karını yüzde 538 artırdı

Afyon Çimento’nun 1 Ocak 2023 – 31 Aralık 2023 döneminde toplamda 992.471.887 TL net kâr elde ettiği bilgisine göre, şirketin geliri önceki yıla göre yüzde 6 artış gösterirken, esas faaliyet kârı yüzde 38 yükseldi.

Güçlü bilanço açıklayan şirketin AFYON kodlu hisseleri, 22 Mart Cuma gününde kapanan haftada sınırlı bir performans sergiledi. Haftalık bazda yüzde 2’lik bir düşüş yaşadıktan sonra Cuma günü yüzde 1’in üzerinde sınırlı bir yükseliş gösteren AFYON, haftayı 11,98 liradan kapattı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz