SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Akbank 30 Bin TL Faizsiz Para Veriyor

Ülkemizin en büyük özel bankalarından biri konumunda bulunan Akbank 30 bin TL faizsiz para veriyor, üstelik 6 aya kadar vadeli şekilde geri ödenebilir.

Yayınlanma:
Akbank 30 Bin TL Faizsiz Para Veriyor

Bankaların “yeni müşteri kredisi” kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu bankalardan biri olan Akbank, yeni müşteri olacaklara en yüksek faizsiz nakit desteği sağlayan kurum konumunda bulunuyor. Diğer pek çok bankada 10 bin TL ile 20 bin TL arasında değişen miktarlarda bulunan “yeni müşteri kredisi” Akbank tarafından 30 bin liraya kadar sağlanıyor. Akbank 30 bin TL faizsiz para imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için detaylara göz atalım…

Akbank 30 Bin TL Faizsiz Para Veriyor

Akbank’ta müşteriliği bulunmayan vatandaşlar, Akbank Mobil’i indirerek “Akbank’lı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek gerekli adımları tamamlamaları durumunda bankadan faizsiz finansman kullanabilecekler. Bankaya ilk kez müşteri olacak vatandaşların, müşteri olduktan sonra 10 gün içerisinde söz konusu sıfır faizli krediye başvurmaları gerekiyor.

10 bin TL faizsiz kredi ve 20 bin TL de sıfır faizli nakit avans sağlanacak müşteriler toplamda 30 bin liralık finansmana faiz ödemeden erişebilecekler. Bu kampanyadan, bankanın şubeleri üzerinden müşteri olan vatandaşların yararlanamadığını belirtmekte fayda var.

En günce kredi ve banka kampanyaları için buraya göz atabilirsiniz.

Bin TL ile 10 bin TL arasında kullanılabilecek kredinin geri ödemeleri 6 ay vadeli şekilde yapılabilecek. 10 bin TL faizsiz kredi kullanan vatandaşın kredi masrafı olarak 50 TL kredi tahsis ücreti ve 112,5 TL hayat sigortası bedelini peşin olarak ödemesi gerektiği de göz ardı edilmemelidir. Akabinde, kullanılan kredinin taksitleri 6 ay boyunca 1667’şer TL şeklinde bankaya yapılabilecektir.

Akbank 30 Bin TL Faizsiz Para Veriyor

Akbank 30 Bin TL Faizsiz Para Veriyor

Krediyi hayat sigortasız olarak kullanmak isteyen vatandaşlar ise aylık yüzde 3,5 faiz oranından 10 bin liralık finansmana erişim sağlayabilecekler. Kampanyanın koşullarını Akbank’ın dilediği zaman değiştirebileceğini ve müşterinin Findeks notu ile güncel kredi yükümlülük durumuna göre kredi kampanyasından yararlandırıp yararlandırmayacağına karar verebileceği unutulmamalıdır.

Faizsiz kredinin yanı sıra müşterilere tanımlanacak olan 20 bin liralık taksitli nakit avansın geri ödemesi de 6 ay içerisinde aylık 3333’şer TL’lik taksitler halinde yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra, söz konusu faizsiz kredi kampanyasından 65 yaşın üzerindeki vatandaşların yararlanamayacağının ve diğer vatandaşların da 1 kez yararlanabileceğinin banka tarafından deklare edildiği göz ardı edilmemelidir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz