SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Aksaray’da kadın cinayeti! Gözaltına alınanlar şoke etti

Güncelleme: 19:37 - 07.12.2023
Aksaray’da kadın cinayeti! Gözaltına alınanlar şoke etti

Dün Aksaray’da meydana gelen olayda sulama kanalında cansız bedenine ulaşılan Şengül Keleş’in şüpheli ölümüne ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. 6 ay önce Kızıyla birlikte evden ayrıldığı ve eşinden ayrı yaşamaya başladığı öğrenilen kadının boşanma aşamasındaki eşi ve üvey oğlu gözaltına alındı. Olayda cinayet şüphesi doğdu.

SULAMA KANALINDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Aksaray’ın Laleli Mahallesi’nde dün 21 sularında meydana gelen olayda çevrede bulunan vatandaşlar bir kadının sulama kanalında hareketsiz halde yattığını fark etti. Durum hemen 112 acil çağrı merkezine haber verildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine AFAD ekipleri de sevk edilirken yapılan incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Kadının üzerinden kimlik çıkmazken ceset Otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

KOCASI VE ÜVEY OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda cesedin Şengül Keleş isimli kadına ait olduğu belirlendi. Şengül Keleş’in yaklaşık 6 ay kadar önce Kızıyla birlikte evden ayrıldığı ve bir ev kiraladığı eşinden ayrı yaşamaya başladığı anlaşıldı. Bunun üzerine Songül Keleş’in boşanma aşamasındaki eşi ve üvey oğlu gözaltına alındı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz