SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Anneleri için limonata ve şerbet yaptılar

Güncelleme: 19:49 - 07.12.2023
Anneleri için limonata ve şerbet yaptılar

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Köstem Zeytinyağı Müzesi koordinasyonunda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında özel bir etkinliğe imza atıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Engelli Hizmet Merkezlerinden yararlanan bir grup öğrenci ve anneleri Köstem Zeytinyağı Müzesi’ne konuk oldu. Müzede zeytinyağının tarihi yolculuğuna çıkan çocuklar ve anneleri, gezi sonrasında Müze Restoran Polima’da yemek kültürü araştırmacısı Sibel Önbaş’la “Renkler, Kokular ve Tatlar Atölyesi”nde anneleri için limonata ve reyhan şerbeti yaptı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü  Nilay Seçkin Öner, müze kurucularından Güler Köstem’e çocukların yaptığı tabloyu armağan etti. Nilay Seçkin Öner, veli ve öğrencilerin hayatın stresinden uzaklaştıklarını söyleyerek “Gerçekten çok anlamlı ve faydalı bir atölyeydi. Hem zeytinyağı müzesini gezip hem sağlıklı içecekler yaptık. Bugün annelerimiz oturdu, çocukları limonata ve şerbetlerini hazırladı” dedi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz