SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Arzum Yüksek Kredi Notu İle Yatırımcıları Mutlu Etti

Arzum Elektrikli Ev Aletleri (ARZUM), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden kredi derecelendirme kuruluşu JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş tarafından hazırlanan raporu paylaştı.

Yayınlanma:
Arzum Yüksek Kredi Notu İle Yatırımcıları Mutlu Etti

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ARZUM), kredi derecelendirme kuruluşu JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. tarafından hazırlanan raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılarına duyurdu. Şirketin uzun vadeli kurum kredi rating notu “A+(tr) / stabil görünüm” olarak teyit edildi.

Bu güçlü kredi notu, Arzum’un finansal sağlığının ve şirketin geleceğine duyulan güvenin bir yansıması olarak değerlendirilebilir.

arzum-yuksek-kredi-notu-ile-yatirimcilari-mutlu-etti

ARZUM kredi notu A+’ya yükseldi

Şirket, kaliteli ürün portföyü ve etkili pazarlama stratejileriyle tüketicilerin beğenisini kazanmaya devam ederken, kredi derecesinin stabil görünümü, gelecekte de güçlü performans sergileme potansiyelini işaret edebilir.

BIST 100 endeksinin 18 Ocak’ta 8016 puanla yatay bir kapanış gerçekleştirdiği gün ARZUM hisseleri yüzde 3,5 artarak 34,9 TL’ye çıktı. 2024 yılına 31,7 TL’den başlayan hisse, haftalık yüzde 5,7, aylık yüzde 8 ve yıllık yüzde 51,2 oranında değer kazandı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz