SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Belediye Başkanı Sarılmak İsteyince Melek Mosso’dan İmalı Yanıt Geldi

Güncelleme: 19:37 - 07.12.2023
Belediye Başkanı Sarılmak İsteyince Melek Mosso’dan İmalı Yanıt Geldi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi, geleneksel olarak düzenlenen 57. Uluslararası Kiraz Festivali’nde şarkıcı Melek Mosso konser verdirdi.

Ancak AK Parti seçmenlerine yönelik tutumu nedeniyle eleştirilere maruz kalan Melek Mosso’nun konser vermesine izin veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yoğun eleştirilerin etkisiyle görevinden istifa etti.

Tekrar Aynı İlde Sahneye Çıktı

Olayın yankıları devam ederken ünlü şarkıcı Melek Mosso, Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde bu kez Muratlı Belediyesi’nin düzenlediği Hıdırellez Şenlikleri’nde sahne aldı. Konser esnasında Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Mosso’ya bir buket çiçek takdim etti.

Başkan Tepe Mosso’ya çiçek verdiği esnada sarılma isteğinde bulundu. Mosso, gülümseyerek ve imalı bir şekilde “Sarılalım, sonra herhangi bir sıkıntı olmasın” dedi. İkilinin kucaklaşmasının ardından Melek Mosso, şarkılarına devam etti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz