SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Bucaspor iddialarına Başkan Piriştina’dan yanıt

Güncelleme: 20:31 - 07.12.2023
Bucaspor iddialarına Başkan Piriştina’dan yanıt

Piriştina’nın paylaşımı şu şekilde:

Kişisel menfaatleri uğruna 5 gündür organize ve programlı bir biçimde belediyemiz aleyhine asılsız ve tehdit içerikli paylaşım ve beyanları sonrasında, bugünde yine sosyal medya üzerinden ‘ Belediyeye yürüme zamanı gelmedi mi?’ şeklinde Bucaspor’un cefakar taraftarlarını ve Buca’nın kıymetli halkını kışkırtmaya, kin ve düşmanlığa yönelten Türkiye Cumhuriyeti Buca Belediyesi’ne karşı tehdit içerikli beyanlarda bulunan halkı isyan amaçlı sokağa davet eden Cihan Aktaş ve yine sosyal medyadan bu paylaşımlara tehdit içerikli destek veren kişi ve gruplar hakkında yasal yollara başvurarak, savcılık nezdinde suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna duyururuz.

“KİMSE BU BÜYÜK DEĞERİMİZ ÜZERİNDEN İSİM, PRİM VE SİYASİ ÇIKAR ELDE ETMEYE ÇALIŞMASIN”

Piriştina ardından sosyal medyada bir yazı daha yayınlayarak konuya açıklık getirdi. Pirişitina, “Kimse bu büyük değerimiz üzerinden isim, prim ve siyasi çıkar elde etmeye çalışmasın. Buna izin vermeyiz. Biz Bucasporumuz yaşatma ve büyütme yolunda sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Çıkar amaçlı grupları da bünyemizde barındırmayız” diye vurguladı.

SÖYLEMLERİNİ ELLERİNİ VİCDANLARINA KOYARAK YAPMALARINI BEKLİYORUZ

Piriştina’nın diğer paylaşımında ise şu şekilde:

Biz Buca Belediyesi ailesi olarak, gururumuz ve onurumuz Bucasporumuzun her zaman yanında olduğumuzu, imkanların ve yasaların el verdiği ölçüde katkıda bulunmak için ne gerekiyorsa yaptığımızı defaten dile getirmemize rağmen bazı çıkar çevrelerinin ufak veya büyük her türlü sıkıntıda Buca Belediyesi’ni hedef göstererek yakışıksız açıklamalar yapmasını üzüntüyle izliyoruz. Değerli kulübümüzün maddi manevi her ihtiyacında, her zaman yanında olan kurum olmamıza rağmen hala hiçbir destek vermediğimiz yönünde açıklamalar yapanları kınıyor ve söylemlerini ellerini vicdanlarına koyarak yapmalarını bekliyoruz.

BELEDİYEMİZ, HER MALİ KRİZİNDE DE DEVREYE GİREREK GEREK KÜME DÜŞMESİNE GEREKSE PUAN SİLİNMESİNİN ÖNÜNE GEÇMİŞTİR

Bucasporumuz için bugüne kadar yaptıklarımızı anlatmak gerekirse; Belediyemiz kulübümüzün gıdadan ulaşıma, ısınmadan kıyafetine kadar her ihtiyacında yanında olmuştur. Kulübün ayni ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayan Belediyemiz, her mali krizinde de devreye girerek gerek küme düşmesine gerekse puan silinmesinin önüne geçmiştir. Tesislerin son üç aylık dilimde 5 bin 463 litreyi bulan yakıt ihtiyacı giderilirken, futbolcuların gıda ihtiyaçları da talep edildiği miktarda karşılanmış, karşılanmaya da devam edilmektedir. Futbolcularımızın ulaşım ihtiyaçları için daimi olarak şehirlerarası ulaşım imkanına sahip bir büyük bir otobüs, cefakar taraftarlarımıza da her deplasman maçı için şehirler arası seyahate uygun iki büyük otobüs tahsis edilmiştir. Takımımızın ısınması, gıda ihtiyacı, en konforlu ulaşımı, giydiği şerefli forma dahil kurumumuz tarafından garanti altına alınmıştır.

BUCASPOR’UN KASASINI GÜÇLENDİRMİŞTİR

Ayrıca, Buca Belediyesi olarak kentimizin güzide takımı Bucaspor’un hem tesislerine hem de kasasına sürekli güç katılmıştır. Gıda, giyim, yakıt, ulaşım desteğinin yanında kulübün Olduruk Tesisleri’nde başlattığımız yenileme ve tadilat çalışmalarını da sürdürüyoruz. Bucaspor tesislerinde bir binayı misafir kulüp ve ekiplerin konaklayabilmeleri için kiralayabilecek hale getirerek sürekli gelir kaynağı yaratma yönündeki tadilat çalışmalarımız halen devam etmektedir. Ayrıca Bucasporlu futbolcuların en iyi şartlarda top koşturabilmesi için Arena Stadı’nın tüm bakım ve onarımı yapılarak, stadın elektrik, su, güvenlik gibi tüm giderleri Belediyemizce karşılanmaktadır. Bu arada Buca Belediyesi şirketimizde 100.000-TL bedelle forma sponsoru olarak Bucaspor’un kasasını güçlendirmiştir.

GEREKEN ÖDEMELER TARAFIMIZCA YAPILMAMIŞ OLSAYDI, KULÜBÜMÜZ KÜME DÜŞMÜŞ OLACAKTI

Durum böyle iken yabancı futbolcular Kevin-Luiz ve Dahmane’ın 2010 yılından bu yana gelen borçlarının ödenmesi ve kulübün genel giderlerine katkı sağlaması maksadıyla elimizi taşın altına koyup 10.12.2018 tarihinde belediye şirketimizle yapılan sözleşmeyle, 600.000 TL , 100.000 TL. ve 300.000 TL şeklinde olmak üzere, son 20 gün içerisinde toplam 1.000.000 TL. Bucaspor’a nakit verilmiştir. (Toplam bir trilyon yüz milyar Türk Lirası)
Ayrıca Dadi lakaplı yabancı futbolcunun son yapılan sözleşmesi bozulduğu ve 6 puan silme ve arkasından küme düşürme tehdidiyle kulüpten talep ettiği 1.080.000 Euro’ya karşılık gelen yaklaşık 6.480.000 TL (Altı trilyon dörtyüz seksen milyar Türk Lirası) tutarındaki bedelle ilgili olarak yeni bir anlaşma yapılması tarafımızca sağlanmıştır. Bu anlaşmayla, söz konusu 866.000 Euro karşılığı yaklaşık 5.196.000 TL’ye (Beş trilyon yüz doksan altı milyar Türk Lirası’na) indirilmiş (Talep edilenden, tarafımızca indirtilen 214.000 Euro’ya karşılık gelen , 1.284.000 TL (bir trilyon ikiyüz seksendört milyar Türk Lirası) indirimden sonra kalan borç miktarı faizsiz olarak yedi (7) yıla bölünmüş , 300.000 TL. peşinatın ödenmesi sağlanmıştır. Taksit ödemelerinde tarafımızca garanti edilmiştir. Böylece Bucasporun yabancı futbolcularla olan borç sorunu ve kulübün sırtındaki puan silme küme düşme korkusu Belediyemizce ortadan kaldırılmıştır. Kulüp yönetimi tarafından yapılması gereken ödemeler tarafımızca yapılmamış olsaydı, kulübümüz küme düşmüş olacaktı.

BUCASPOR BUCAMIZINDIR!

Buca Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek, var gücümüzle Kulübümüz güzel günler yaşaması için çalışırken Belediyemiz hiç destek olmuyormuş gibi açıklamalar yapıp kamuoyunu yanlış bilgilendirip, taraftarları çıkarına uygun bilgilerle doldurmaya çalışanları terbiyeye ve nezakete ve Bucaspor’un yasal Başkanı Mehmet Sevinç’i gerçekleri ortaya koymaya davet ediyoruz. Eğer var ise, belediyemiz dışında Bucaspor’umuza geri almamak üzere, ayni ve nakdi katkıda bulunan tüm kurum ve kuruluşların da açıklanmasını talep ediyoruz. Bucaspor Bucamızındır! Kimse bu büyük değerimiz üzerinden isim, prim ve siyasi çıkar elde etmeye çalışmasın. Buna izin vermeyiz. Biz Bucasporumuz yaşatma ve büyütme yolunda sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Çıkar amaçlı grupları da bünyemizde barındırmayız.

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz