SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Demet Evgar “Hayat Sevince Güzel” Şarkısını Seslendirdi

Güncelleme: 19:56 - 07.12.2023
Demet Evgar “Hayat Sevince Güzel” Şarkısını Seslendirdi

Dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun yiyecek markaları arasında yer alan Lay’s, Demet Evgar ile yeni bir işbirliğine imza attı. Oyunculuğu kadar sesiyle de iddalı olan Demet Evgar’nın stüdyoda şarkının kaydı sırasında geçirdiği keyifli anlar dikkat çekti. Gülümseyen Paket kampanyasını İhtiyaç Haritası işbirliği ile yürüten Lay’s bu kampanyayla gençlerin yüzünü gülümsetecek.

 

İhtiyaç Haritası, 7 Ekim 2015 tarihinde UNDP’nin (Euroasia and CIS Bölgesel Ofisi) Sosyal Fayda Zirvesi’nde ilk olarak lanse edilen ve sonrasında kullanıma açılan, ihtiyaç sahipleri ve destekçileri online platform üzerinde buluşturan bir sosyal kooperatiftir. Bir sosyal girişim olan İhtiyaç Haritası’nın ana noktası, sokak hayvanları malzemelerinden okul materyallerine ve hatta sosyal bir projeye için gönüllü çalışacak kişilere kadar her türlü ihtiyacın istenebilmesidir. Platform üzerinde para talepleri, kişisel veya gıda talepleri onaylanmaz ve yayına alınmaz. Ana sayfada, farklı şehirlerdeki sayıların bulunduğu bir harita gösterilmektedir ve burada kaç tane ihtiyacın ve desteğin yer aldığı görülmektedir. İhtiyaç Haritası çevrimiçi olarak çalıştığından dolayı, her şehre, her eve ve internet erişimi olan her kişiye ulaşabilmektedir.

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz