SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Deniz Gayrimenkul 2023 Yılında Yüksek Kira Geliri Elde Etti

Borsa İstanbul'da DZGYO koduyla işlem gören Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde, geniş portföyü kapsamında bulunan konut, otel ve ticari birimlerden oluşan gayrimenkuller için 2023 yılı içinde yıllık kira geliri bedelinin toplamının yaklaşık 51.3 milyon TL olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Deniz Gayrimenkul 2023 Yılında Yüksek Kira Geliri Elde Etti

DZGYO koduyla Borsa İstanbul’da işlem gören Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı güncel bildirimle, geniş gayrimenkul portföyünden kaynaklanan 2023 yılı kira sözleşmeleri tutarını açıkladı.

Konut, otel ve ticari birimleri içeren portföyüyle dikkat çeken şirket, 2023 yılında gerçekleştirdiği kira işlemleri sonucunda yaklaşık 51.3 milyon TL’lik kira geliri elde etti.

Geçen hafta açıklanan bir diğer KAP bildirimiyle Muğla’nın Ortaca ilçesindeki 2.761,23 metrekare arsaların satın alındığı belirtilen Deniz Gayrimenkul, bu yeni kazanımla gelecekteki yatırım planlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

deniz-gayrimenkul-2023-yilinda-yuksek-kira-geliri-elde-etti

DZGYO üçüncü çeyrek bilançosu yüzde 46 artış gösterdi

2023 yılı üçüncü çeyrek bilançosunda yüzde 46 oranında artış gösteren net karıyla başarıya ulaşan şirket, yatırımcılara sağladığı değerle büyüme hedeflerini sürdürüyor.

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, nitelikli kazanç sağlama hedefiyle satış ve kiralama gelirleriyle ön plana çıkıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz