SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Denizbank Faizsiz Kredi Kampanyası 2024

Denizbank tarafından tüketicilere cazip bir fırsat sunuluyor. Denizbank faizsiz kredi kampanyası 2024 kapsamında 10 bin TL finansman edinilebiliyor.

Yayınlanma:
Denizbank Faizsiz Kredi Kampanyası 2024

Ülkemizde faaliyet gösteren en önemli özel bankalardan biri konumunda bulunan Denizbank, vatandaşlara uygun koşullarda nakit desteği sağlamayı sürdürüyor. Daha önce Denizbank’ta hesabı bulunmayan ve Denizbank’ın yeni müşterisi olacak kişiler için 10 bin liralık finansman sunuluyor. 6 aya kadar vadeli şekilde kullanılabilen finansmana ek olarak, düşük faizli 10 bin lira daha kredi edinilebiliyor. Böylece bankadan toplamda 20 bin liralık krediye son derece uygun koşullarda erişilmiş oluyor. Arz Takvimi okuyucuları ile birlikte detaylara göz atalım…

Denizbank Faizsiz Kredi Kampanyası 2024

Denizbank’a yeni müşteri olacak kişiler için banka tarafından başlatılan kampanya ile 10 bin liraya kadar sıfır faizli kredi sunuluyor. Söz konusu müşteriliğin, Denizbank Mobil bankacılık üzerinden oluşturulması ise ilk kıstas konumunda. Deniz Bank mobil bankacılık şubesi MobilDeniz’i indirip “Müşteri Ol” butonu üzerinden bankaya ilk kez müşteri olanlar, sonrasında 10 bin TL’ye kadar finansman başvurusunu yapabilecekler.

İLGİLİ HABER TRGYO Kiracısı Denizbank’a Torun Tower’ı Sattı
Denizbank tarafından tüketicilere cazip bir fırsat sunuluyor. Denizbank faizsiz kredi kampanyası 2024 kapsamında 10 bin TL finansman edinilebiliyor.

Bin lira ile 10 bin lira arasında kredi kullanılabilecek kampanyada geri ödemeler 1667’şer TL’lik taksitler halinde 6 ay boyunca yapılabilecek. Bu tutara ek olarak kredi kullanmak isteyen yeni müşterilere 10 bin liraya kadar daha ek finansman aylık yüzde 1,99 faiz oranından sağlanmakta. Bu kredinin de taksitleri aylık 1820’şer TL şeklinde geri ödenebilmekte.

Denizbank Faizsiz Kredi Kampanyası 2024

Denizbank Faizsiz Kredi Kampanyası 2024

Bankanın avantajlı koşullarla sunacağı kredilerden yararlanmak isteyen müşterilerin güncel ekonomik durumları, Kredi Kayıt Bürosu puanları (Findeks notu) ve güncel kredi yükümlülükleri de bu noktada önem arz etmektedir. Bunlara ek olarak, kredilerden binde 5 oranında kredi tahsis ücretinin peşin olarak tahsil edileceği de unutulmamalıdır (10 bin TL için 50 TL, 20 bin TL için 100 TL).

En güncel kredi kampanyaları ve diğer ekonomi haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

36 Aya Kadar Vadeli Kredi Kullanmak da Mümkün!

Tüm bu kampanyaların yanı sıra, vatandaşların Denizbank’tan 36 aya kadar kredi kullanma imkanları da mevcut. Kişinin KKB puanı, talep ettiği kredi miktarı ve geri ödeme için belirlediği vadeye göre değişen faiz oranları doğrultusunda uygun koşullarda finansman edinmesi Denizbank tarafından sunulan avantajlardandır.

Yukarıda bahsedilen 10 bin TL + 10 bin TL’lik kampanyanın haricinde bankadan kredi kullanmak isteyen müşteriler için de 10 bin liralık kredinin 12 ay vadeli ve aylık yüzde 4,15 faiz oranlı şekilde kullanılması durumunda geri ödemeleri aylık 1150’şer TL şeklinde olacaktır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz