SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Destek Finans Faktoring (DSTKF) Halka Arz Oluyor! Destek Finans Faktoring Halka Arz Ne Zaman?

Destek Finans Faktoring, 1996 yılından bu yana Destek Finans Grubu çatısı altında Türkiye finans sektöründe etkin bir şekilde faaliyet gösteriyor. Şimdi ise DSTKF hisse koduyla halka arz oluyor.

Yayınlanma:
Destek Finans Faktoring (DSTKF) Halka Arz Oluyor! Destek Finans Faktoring Halka Arz Ne Zaman?

Destek Finans Faktoring taslak izahnamesini hazırladı ve bugün itibariyle SPK’ya resmi olarak arz başvurusunda bulundu.

Bundan önce 19.166.667 lot oransal dağıtım yapacak olan şirket, yeni gelen bir kararla izahnamesinde değişikliğe gitti. Bu bağlamda 83.333.333 lot ile bireysele eşit dağıtım yapacağı bilgisini aktardı.

destek-finans-faktoring-dstkf-halka-arz-oluyor-destek-finans-faktoring-halka-arz-ne-zaman

Halka açıklık oranı yüzde 25 olarak belirlenen arzın, konsorsiyum lideri olarak Tera Yatırım görünüyor. Halka arz olacak Destek Finans Faktoring için herhangi bir fiyat istikrarı sağlayıcı işlem planlanmadı.

Destek Finans Faktoring SPK Taslak İzahname 1

Destek Finans Faktoring SPK Taslak İzahname 2

Destek Finans Faktoring SPK Taslak İzahname 3

Destek Finans Faktoring SPK Taslak İzahname 4

Destek Finans Faktoring Halka Arz Ne Zaman? Destek Finans Faktoring Kaç Lot Verir?

Türkiye merkezli finans sektöründe faaliyet gösteren Destek Finans Faktoring, Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) taslak izahnamesini sunarak halka arz başvurusunu tamamladı. Ancak, SPK’nın taslak izahnameye onay vermesinin ardından halka arz tarihi henüz kesinleşmedi.

Destek Finans Faktoring şirketi, henüz resmi bir duyuru yapmamış durumda. SPK onay sürecinin tamamlanması ve taslak izahnamenin onay almasının ardından, şirket halka arz tarihini belirleyerek kamuya duyuru yapacak. Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte, Destek Finans Faktoring’in halka arzına dair detaylar ve tarih bilgisi netlik kazanacaktır.

Destek Finans Faktoring Halka Arz Geliri Kullanım Alanları!

Destek Finans Faktoring tarafından SPK’ya sunulan taslak izahnamesine göre Destek Finans Faktoring halka arz geliri kullanım alanları şu şekildedir:

  • Yüzde 100 oranında gelirin tamamı faktoring işlemlerin finansmanına harcanacaktır.

Destek Finans Faktoring Kimin? Ortaklık Yapısı Nasıl?

Destek Finans Faktoring izahnamesinde yer alan bilgilere göre Destek Finans Faktoring ortaklık yapısı; pay sahipleri ve sahiplik oranları aşağıda belirtildiği gibidir:

Hissedarlar Sermaye Tutarı (TL) Pay Oranı (Yüzde)
DESTEK HOLDİNG A.Ş. 250.000.000 TL 100,00
Toplam Sermaye 250.000.000 TL 100,00

Destek Finans Faktoring Nedir? Ne İş Yapar?

Destek Finans Faktoring, 1996 yılından bu yana Destek Finans Grubu çatısı altında Türkiye finans sektöründe etkin bir şekilde faaliyet göstermektedir.

Şirket, güçlü öz kaynak yapısı ve deneyimli kadrosuyla kurumsal yönetim ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olarak müşteri odaklı, etkili, kesintisiz ve kaliteli hizmet anlayışını benimsemektedir.

1996 yılından bu yana süregelen faaliyetlerinde, verimliliğe dayalı hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan şirket, Türkiye’nin büyük, orta ve küçük ölçekli firmalarına faktoring hizmeti sunmaktadır. Bu müşteri tablosu içinde, özellikle Türkiye’nin önde gelen kurumsal firmalarının yaklaşık %90’ını kapsayan geniş bir dağılım bulunmaktadır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz