SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Didim Belediyesi’nden yaz hazırlığı

Güncelleme: 19:51 - 07.12.2023
Didim Belediyesi’nden yaz hazırlığı

Hava sıcaklıklarının yükselmesi ile birlikte Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile harekete geçen Didim Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek ve karasineğin üreme odakları olan bölgelerde ilaçlama çalışmalarına başladı. Didim’de yaşayan vatandaşların yaz aylarını daha rahat bir şekilde geçirmesi için çalışmalara başlayan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilaçlama ile sinek oluşumunu engelleyerek çevre ve insan sağlığının olumsuz yönde etkilenmesinin önüne geçmeyi hedefliyor. Ekipler rögarlar, kanalizasyon, sulak alanlar ve havuzlarda ilaçlama gerçekleştiriyor.

Didimli vatandaşların ve turistlerin turizm sezonunu daha rahat bir şekilde geçirmeleri için çalışmalarının süreceğini söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Havaların ısınması ile birlikte kentimizde hareketlilik başladı. Bizler de vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin daha rahat bir yaz sezonu geçirmeleri için sivrisinek, sinek ve haşarelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz rögarlar, kanalizasyonlar, sulak alanlar ve havuzlarda bu çalışmaları yürütüyor. Azimli çalışmaları nedeniyle ekiplerimize eşekkür ederim. Didim Belediyesi olarak hizmetlerimiz hız kesmeden sürecek dedi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz