SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Dijital Dershane 8 bini aştı

Güncelleme: 19:57 - 07.12.2023
Dijital Dershane 8 bini aştı

Dijital Dershane Bucalı gençleri sınava hazırladı

Buca Belediyesi’nin ilköğretimden üniversiteye, üniversiteden KPSS’ye kadar her yaş grubu öğrencinin özgür ve eşit bir eğitim alması için başlattığı “Dijital Dersane” binlerce genci sınava hazırladı.

Bucalı gençler Dijital Dershane’yi sevdi:  8 bin üye

Koronavirüs (COVİD-19) sürecinde Bucalı gençlerin eğitim sürecine katkı sağlayabilmek için hayata geçirilen proje,  4K videolu konu anlatımlarından psikolojik desteğe, soru çözümlerinden deneme sınavlarına kadar her alanda gençlere eğitim sundu. Koronavirüs sürecinde “dijitaldershane.buca.bel.tr” adresi üzerinden bir eğitim kurumunun sunmuş olduğu tüm dersleri ücretsiz olarak izleme şansı yakalayan öğrenciler, eğitimlerine kesintisiz devam etme şansı yakaladı.

KULLANICI SAYISI 8 BİNİ AŞTI
LGS (Liselere Geçiş Sistemi),  YKS’nin (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) yanı sıra son olarak KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı)  adaylarının da sınav süreçlerine katkı sunmaya başlayan Dijital Dershane, kurulduğu günden bugüne 8 bin öğrenciyi aştı. Sınav gününe kadar yoğun programlarıyla gençlere destek olmaya devam edecek.

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz