SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

EBSO Başkanı Yorgancılar, “Kocaoğlu’nun hizmetleri devam edecektir”

Güncelleme: 20:24 - 07.12.2023
EBSO Başkanı Yorgancılar, “Kocaoğlu’nun hizmetleri devam edecektir”

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar’a veda ziyaretinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, görüşmede 15 yıllık dönem içerisindeki yapılanları özetledi ve görev sürecinde yakın ilişki ve konuların çözümünde işbirliği içinde oldukları EBSO’ya teşekkür etti.  

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ise Aziz Kocaoğlu’nun görev süresi içinde kendisini İzmir’e adadığını,  ailesi ve işinden vakit ayırarak İzmir’e çok değerli ve unutulmayacak hizmetlerde bulunduğunu, bundan sonra da, bilgi, birikim ve tecrübeleriyle kente ve ülkemize katkılarının devam edeceğinden emin olduklarını belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından sona erecek başkanlık görevi öncesi veda turlarına Ege Bölgesi Sanayi Odası(EBSO) ile devam etti. Başta EBSO olmak üzere  15 yıl boyunca birlikte çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, sivil toplum örgütü ile meslek odaları temsilcilerine teşekkür eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bu bir bayrak yarışı. Meslek değil. Biz vatandaşımıza hizmet ettik. Biraz dinleneceğiz. Yüzümüzün akıyla geldik, yüzümüzün akıyla gidiyoruz. Bir hayalim var. Nasıl İzmir Modeli’ni ortaya koyarak kentin yol haritasını kardıysak gönüllü bir ekiple Türkiye’nin yol haritasını belirleyecek bir çalışma yapmak istiyorum” dedi.

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar da bu dönemin  bir veda olmadığını, Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’de önemli izler bıraktığını ve Türkiye’ye örnek bir Belediye Başkanı olduğunu hatırlattı. Başkan Yorgancılar “EBSO olarak Sayın Kocaoğlu’nun desteğini hep hissettik.  Kentimiz için elele verdik.  Sayın Kocaoğlu, başkanlığının yanında, dostluğuyla da her zaman fark yarattı. Bunun bir veda değil, bir başlangıç olacağını düşünüyorum.  Sayın Kocaoğlu’nun bundan sonra da İzmir’e hizmetlerinin devam edeceğinden şüphemiz yok ” dedi.   

15 yıl belediye başkanlığının önemli bir süre olduğunu vurgulayan Başkan Yorgancılar ,  “Bu süre içerisinde Sayın Kocaoğlu ailesinden, işinden ciddi derecede fedakarlıkta bulundu. Kendini İzmir’e adadı.  İzmir’e önemli eserler kazandırdı. Unutulmayacak  hizmetler yaptı.  Ancak en önemlisi İzmir’de yaşayanların gönüllerine girmeyi başardı. Bu her başkana nasip olmaz.” diye konuştu.  

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz