SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Emlak Konut GYO, BofA’nın En Fazla Alım Yaptığı Şirket Oldu

Bank of America'nın (BofA) etkisiyle en fazla alım yaptığı şirket Emlak Konut GYO (EKGYO) oldu.

Yayınlanma:
Emlak Konut GYO, BofA’nın En Fazla Alım Yaptığı Şirket Oldu

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, haftanın ilk işlem gününde yüzde 0,7’lik bir artışla 8055 puanda işlem görüyor. Bu artışın arkasındaki önemli gelişmelerden biri, Bank of America’nın (BofA) Emlak Konut GYO (EKGYO) hisselerine olan ilgisi. BofA, EKGYO hisselerinde 92,5 milyon TL’lik alım gerçekleştirerek, şirketin performansını önemli ölçüde etkiledi.

EKGYO hisseleri, güçlü alımlarla yüzde 7’lik bir artışla 9,38 TL’ye yükselirken, haftalık kazancını yüzde 14,5’e, aylık kazancını ise dikkat çekici bir şekilde yüzde 30,2’ye çıkardı. Marbaş Menkul Değerler’in EKGYO için belirlediği 12 aylık hedef fiyat da 22,28 TL olarak açıklanarak yatırımcılara olumlu bir perspektif sunuyor.

İLGİLİ HABER Bilanço Geldi EKGYO Taban Oldu – 18 Nisan 2024
Bank of America'nın (BofA) etkisiyle en fazla alım yaptığı şirket Emlak Konut GYO (EKGYO) oldu.

emlak-konut-gyo-bofanin-en-fazla-alim-yaptigi-sirket-oldu

EKGYO Hisseleri Yüzde 7 Artış Gösterdi

Öte yandan, BofA’nın diğer önemli alım yaptığı şirketler arasında Koza Altın (KOZAL), Ereğli Demir Çelik (EREGL), Arçelik (ARCLK) ve Galatasaray (GSRAY) bulunuyor. Ancak, BofA’nın en fazla satış yaptığı şirketler arasında bankalar öne çıkıyor.

İLGİLİ HABER Emlak Konut Hissesi EKGYO Hedef Fiyat 2024 Tahminleri
Bank of America'nın (BofA) etkisiyle en fazla alım yaptığı şirket Emlak Konut GYO (EKGYO) oldu.

Akbank (AKBNK), 255,02 milyon TL’lik satış ile dikkat çekerken, Garanti Bankası (GARAN), Koç Holding (KCHOL), Yapı Kredi (YKBNK) ve Mega Metal (MEGMT) de satış listesinde yer alıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz