SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Esnaf, Başkan İnce’ye hükümeti şikayet etti

Güncelleme: 20:25 - 07.12.2023
Esnaf, Başkan İnce’ye hükümeti şikayet etti

Güzelbahçe Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa İnce, İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve meclis üyesi adaylarıyla Pazar esnafını dolaştı; pazarcılara hayırlı işler, vatandaşlara iyi alış verişler diledi. Pazarcıların sorunlarını dinledi, alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti.

imgl2345.jpg

‘Mühür sizde, dersi siz vereceksiniz’

Seçime kısa bir süre kala vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen CHP Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa İnce, Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi altında bulunan kapalı Pazar yerinde kurulan Salı Pazarını ziyaret etti, pazarcılara hayırlı işler diledi. Alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan İnce, vatandaşlardan gelen ‘fiyatlar çok pahalı, 100 TL ile biz önceden Pazar çantamızı dolduruyorduk, şimdi 3-4 torbayla ancak eve dönebiliyoruz. Bu hayat pahalılığı insanları bıktırdı’ şikâyetin de bulundular. Bunun üzerine Başkan Mustafa İnce, “ bu fiyatlardaki artışın sebebi merkezi hükümetin yapmış olduğu yanlış politikalardan kaynaklanmaktadır. Biz yerel yöneticileriz ama halkı en iyi anlayan ve içinde olan bizleriz. 31 Mart seçimlerine 4 gün var. Mühür sizin elinizde, bu iktidara bir ders vermek istiyorsanız, kulağını çekmek istiyorsanız işte size fırsat. Bu seçimlerde gereken dersi alırsa hükümet halkın gücünü görecek ve kendine çeki düzen verecektir, vermez ise halkın gücü önünde kimse duramaz gerekeni halk yapacaktır” dedi.

Bu arada Başkan İnce’nin Pazar gezmesinden sonra pazarda çalışmaya gelen bir grup Ak Partiliye pazarcı ve vatandaşlardan tepki geldi. ‘Bu fiyatlar nedir böyle, insanlar evine soğan patates bile götüremiyor, bu fiyatları indirin’ diye tepki gösterdi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz