SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Ev Hanımlarına Bayram Jesti: PTT, TCKN Sonuna Göre 1000 TL Harçlık Veriyor

Güncelleme: 19:41 - 07.12.2023
Ev Hanımlarına Bayram Jesti: PTT, TCKN Sonuna Göre 1000 TL Harçlık Veriyor

Kurban Bayramı öncesi ev hanımlarına da jest geldi. Duyuru PTT aracılığıyla yapıldı. Ev hanımları başvuru yapmaları durumunda PTT’den 1000 TL Bayram harçlığı alabilecek. Kurban Bayramı öncesi ilaç gibi gelecek olan bu ödeme T.C kimlik no üzerinden başvuru doğrultusunda yapılıyor. Başvurularınızı e-devlet’ten yaparak bayram öncesi yeni kimlik kartı ile PTT şubelerine gidip ödeme alabilirsiniz. PTT’den ev hanımlarına ödeme detayları haberimizde…

Yaklaşan Bayram öncesinde ihtiyaçlar artmaya devam ediyor. Bayram masrafları ve giderleri Hayat pahalılığı içinde vatandaşın belini bükerken devlet de vatandaşın imdadına yetişiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine Bayram öncesinde birçok sosyal yardım ödemesi öne çekilmişti. Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda bayrama özel yeni sosyal yardım ve destek kalemleri de açıldı. Bu defa sosyal yardım müjdesi ev hanımları için geldi. Çalışmayan ev hanımlarına bayram öncesi 1000 TL Bayram harçlığı verilecek.

ev-hanimlarina-bayram-harcligi-1.jpg

T.C KİMLİK NO SONUNA GÖRE BAŞVURULAR BAŞLADI

Ev hanımlarına bayram harçlığı ödemeleri T.C kimlik no son hanesine göre yapılacak başvurular doğrultusunda sağlanıyor. Bayram harçlığı olmak isteyen ev hanımlarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarından ya da e-Devlet’ten başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. e-devlet Bayram harçlığı başvuru formu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sekmesi altında yer alıyor. Burada bulunan formu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurduktan sonra yeni kimlik kartı ile birlikte PTT şubelerine giderek Bayram harçlığı ödemesini alabilirsiniz.

ev-hanimlarina-bayram-harcligi-2.jpg

PTT BAYRAM HARÇLIĞI BAŞVURU ŞARTLARI

Ev hanımlarına bayram harçlığı ödemesi yapmaya hazırlanan PTT başvuru şartlarını da açıkladı. Başvurular T.C kimlik numarası üzerinden gerçekleşecek ve değerlendirmeler ise hane başına yapılacak. Hane içindeki kişi başına düşen gelir Asgari ücretin 1/3’ünden az ise Bayram harçlığı desteğinden faydalanmak mümkün olacak.

PTT Bayram harçlığı ödemesi onaylaman ev hanımları yeni kimlik kartlarının olması şartıyla PTT şubelerinden ödemelerini alabilecek. Bayram harçlığı ödemesi için 23 Haziran’a kadar süre var.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz