SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Fuar İzmir’de “Shoexpo”

Güncelleme: 20:02 - 07.12.2023
Fuar İzmir’de “Shoexpo”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuar İzmir’de düzenlediği etkinliklerle ekonomiye hayat vermeye devam ediyor. Bu defa ise belediye, Shoexpo-İzmir açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer katıldı. Açılış kurdelesini Başkan Soyer’in kestiği etkinliğe, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata ile dernek ve sektör temsilcileri de katılım gösterdi.

Sektörde faaliyet gösteren ayakkabı üreticilerinin, toptancıların, distribütörlerin, tasarımcıların, dernek, kurum ve kuruluşların; ihracatını arttırmak, dünya piyasasının nabzını tutmak, sektör içindeki değişikliklere adapte olmak ve moda alanında yenilikleri takip edebilmek için Shoexpo Fuar’ına katıldığını belirten Başkan Soyer, fuarda alım heyeti programı ile yurtdışından gelen ziyaretçi ve katılımcıları bir araya getirdiklerine ve verimli iş ilişkilerinin kurulmasına gayret ettiklerine dikkat çekti. Shoexpo’da yeni yetenekler kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Soyer, ayakkabı sektöründe ilerlemek isteyenleri sektör profesyonelleri ile buluşturduklarına değinerek, “Bu bağlamda 45. Shoexpoda genç tasarımcıları körüklü çizme ustası Zeki Avcıoğlu ile buluşturup kaybolmaya yüz tutmuş bu sanatı koruyup geliştirmeyi arzuladık” diye açıkladı.

“İZMİR’İN TÜRKİYE’YE SUNDUĞU KATKILAR GURUR VERİCİ”

Soyer konuşmasının devamında, Türkiye’nin bin 200 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, İzmir’in bu konuda sunduğu katkının çok büyük olduğuna vurgu yaptı. İzmir’in Türkiye’ye sunduğu katkının kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirten Başkan Soyer, İzmir’in ayakkabı sektöründeki yüzde 40 üretimiyle Türkiye’deki öncü şehirlerinden biri olduğu bilgisini paylaştı. Shoexpo ile hem ekonomilerinin büyüdüğüne hem de sektörün modasının İzmir’e taşındığına değinen Soyer, buna rağmen, görünen tablonun yeterli olmadığını kaydetti. İEF’nin onur konuğunun Çin Halk Cumhuriyeti olduğunu hatırlatarak cümlelerine devam eden Soyer şunları söyledi:

“Çin Büyükelçisi buradayken onunla önemli görüşmeler yaptık. Çin pazarı ile İzmir’in üreticisini buluşturmak olağanüstü bir potansiyel ve yepyeni alanlar açacak. İzmir’i uluslararası anlamda fuarlar şehri yapmak için çok daha fazla çalışacağız. İzmir çok daha iyisini hak eden bir şehir.”

Fuarda 2020 modelleri ile 2021 yılının ayakkabı tasarımları sergilenecek. Ayrıca fuar kapsamında, yurt içi ve yurt dışından gelen alıcılar ve katılımcılarla ikili görüşmeler yer alacak.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz