SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Futbolcu Barış Alper Yılmaz Trafik Kazası Yaptı

Güncelleme: 19:35 - 07.12.2023
Futbolcu Barış Alper Yılmaz Trafik Kazası Yaptı

Sosyal medyada paylaşılan kaza fotoğrafıyla birlikte genç futbolcuya geçmiş olsun mesajları yağdı. Yılmaz’ın sağlık durumu iyi olup, diğer araçtaki kişinin de herhangi bir sağlık sorunu bulunmuyor.

Barış Alper Yılmaz, Giresun-Görele yolu üzerinde seyahat ederken meydana gelen kazada aracında büyük hasar meydana geldi. Neyse ki, genç futbolcunun sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Gazeteci Yakup Çınar’ın aktardığı bilgilere göre, kazaya karışan diğer sürücünün de sağlık sorunu bulunmamaktadır.

trabzona-giderken-kaza-gecirdi-min.jpg

Galatasaray kulübü, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Üzüntüyle öğreniyoruz ki futbolcumuz Barış Alper Yılmaz, bu sabah saatlerinde Giresun’un Görele ilçesinde bir trafik kazası geçirdi. Ancak durumu iyi olan Yılmaz’a ve diğer araçtaki yaralanan sürücüye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz