SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Finans

Garanti 10 Bin TL Faizsiz Kredi Veriyor 2024

Garanti BBVA’dan faizsiz kredi kampanyası geldi. Garanti 10 bin TL faizsiz kredi şartları ve diğer detaylar haberimizde…

Yayınlanma:
Garanti 10 Bin TL Faizsiz Kredi Veriyor 2024

Ülkemizin en büyük özel bankalarından biri konumunda bulunan Garanti BBVA, yeni müşteri kampanyası başlattı. Bankanın söz konusu yeni müşteri kampanyası kapsamında, vatandaşlara 10 bin lira faizsiz kredi imkanı da sunuluyor. Daha önce Garanti BBVA da müşteriliği bulunmayan vatandaşların yararlanabileceği kampanya kapsamında, bankada ilk kez hesap açtıracak vatandaşlar 10 bin TL faizsiz kredi alabilecek. Ancak bu noktada, hesabın internet üzerinden açılması gerektiği unutulmamalı. Arz Takvimi okuyucuları ile birlikte detaylara göz atalım…

Garanti 10 Bin TL Faizsiz Kredi 2024 Koşulları ve Detayları

Garanti BBVA’nın ara ara yenilediği kampanya, Mart ayı içerisinde bir kez daha düzenlendi. 18 Mart itibariyle başlayan ve Mart ayı sonuna kadar geçerli olan kampanya uyarınca; Garanti BBVA Mobil’i indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” bölümü üzerinden gerekli adımları tamamlayan ve ilk kez Garanti BBVA müşterisi olan vatandaşlara cazip olanaklar sunuluyor.

İLGİLİ HABER Akbank 30 Bin TL Faizsiz Para Veriyor
Garanti BBVA’dan faizsiz kredi kampanyası geldi. Garanti 10 bin TL faizsiz kredi şartları ve diğer detaylar haberimizde…

Söz konusu adımları takip ederek Garanti BBVA müşterisi olan vatandaşlar, müşteri olmalarının akabinde ilk 5 gün içerisinde bankadan sıfır faizli 10 bin lira kredi kullanabilmekteler. Bahse konu hayat sigortalı ve 6 ay vadeli 10 bin liralık krediye başvuru için takip edilecek adımlar ise şu şekilde: Garanti BBVA İnternet Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi.

Garanti 10 Bin TL Faizsiz Kredi Veriyor 2024

Garanti 10 Bin TL Faizsiz Kredi Veriyor 2024

Kampanyadan faydalanarak 10 bin lira ihtiyaç kredisi kullanacak vatandaşların bankaya müşteri olma sürecini internet üzerinden tamamlamaları gerektiği gibi; kredi başvuru sürecini de internet üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Müşteri olmak için Garanti BBVA şubelerine giden ya da söz konusu krediyi bankanın şubeleri üzerinden kullanmak isteyen kişiler bu kampanyadan faydalanamamaktalar.

En güncel kredi kampanyaları ve diğer finans haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

Minimum bin lira ve maksimum 10 bin lira olarak kullanılabilecek krediden şahıs firması olan vatandaşlar da faydalanabilmekte. Kredinin geri ödeme vadesi en az 1 ay ve en yüksek 6 ay olarak tercih edilebilmekte. 6 ay tercihi ile 10 bin liralık krediyi kullanan kişilerin geri ödemeleri her ay 1667 TL olarak konumlandırılmakta.

Findeks Notu Önemli mi, Herkes Kullanabilir mi?

Garanti BBVA tarafından yeni müşteriler için düzenlenen söz konusu kampanyaya bütün yeni müşteriler başvuru yapabilmektedir. Bununla birlikte, vatandaşların Findeks notu ve varsa hali hazırda diğer kredi ödemeleri dikkate alınarak banka tarafından krediye onay verilmeme durumu da söz konusu olabilmektedir. Bu konuda yetki tamamen Garanti BBVA’ya aittir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz