SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Gazi Koşusu’nda 7 Zafer Kazandıktan Sonra Mide Kanserine Yenik Düştü

Güncelleme: 19:35 - 07.12.2023
Gazi Koşusu’nda 7 Zafer Kazandıktan Sonra Mide Kanserine Yenik Düştü

Gazi Koşusu’nu 7 kez kazanan Yıldız, Türkiye’nin en prestijli at yarışı organizasyonlarından biri olan bu yarışta elde ettiği zaferlerle adını tarihe yazdırmıştı. Ancak, 81 yaşındaki jokey, İzmit’teki evinde mide kanseriyle mücadele ederken yaşamını yitirdi.

Kazım Yıldız, Türk jokeyler arasında Gazi Koşusu’nu en çok kazanan 5. kişi olarak özel bir yer edindi. Başarılarıyla adından söz ettiren Yıldız, bu önemli yarışı tam 7 kez birincilikle tamamlamıştı. Ancak, mide kanseri hastalığına yakalanması kariyerinin sona ermesine ve sevenlerini büyük bir üzüntüye boğmasına sebep oldu.

İzmit’in Çukurbağ Mahallesi’ndeki evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası fenalaşan Kazım Yıldız, acilen hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, mide kanseriyle yapılan amansız mücadele sonuçsuz kaldı ve jokey hayata gözlerini yumdu. At yarışı dünyasının bir efsanesi olan Yıldız, başarıları ve cesaretiyle hatırlanacak.

Bugün düzenlenecek olan cenaze töreninde, Kazım Yıldız’ın naaşı Fevziye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Türk at yarışı camiasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, sevenlerinin ve yakınlarının katılımıyla gerçekleşecek olan tören, Kazım Yıldız’ın anısına saygı duruşunda bulunacak.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz