SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Hakan Yazar Oldu

Güncelleme: 19:58 - 07.12.2023
Gelecek Partisi İzmir  İl Başkanı Hakan Yazar Oldu

Gelecek Partisi’nin yeni İzmir İl Baskanı Hakan Yazar ilk açıklamasını sosyal medyadan paylaşarak şunları kaydetti:

“Mazbatamızı aldık, Allah bizleri, bizi sevenlere, dürüst  ve cesur dava arkadaşlarımıza mahcup eylemesin. Genel başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun teveccühü, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Selim Temurci’nin tensibi ile İzmir İl başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Genel başkanımıza ve Genel merkez yetkili organlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve güvenden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şahsıma tevdi edilen bu kutsal göreve ve bu güvene layık olabilmek için elimden gelen gayreti göstereceğim.

Siyasetin evveli, ortası ve sonu teşkilattır. Teşkilat olmadan hiçbir şey olmaz. Teşkilatçılık zor bir iştir, aşk ister, sabır ve fedakârlık ister. İl Kurucu Teşkilat Başkanı olarak başladığım görevime il başkanı olarak devam ederken, partimizin tüm üyelerinin ve Gelecek Partisi sevdalılarında desteği ile bize emanet edilen hizmet bayrağını layıkıyla taşımak için elimizden geleni yapacağız. Ülkemizin batıya açılan penceresi olan İzmir’imizde Parti teşkilatlarının bir neferi olarak tüm şehri kucaklayacak bir siyaset anlayışı ile hizmet edeceğiz. Bu anlamda elimizden geleni hayatla buluşturacağız. Hiçbir ayrılık, dargınlık, kırgınlık olmayacak. Bugüne kadar görev yapan herkes benim arkadaşım, partidaşım, siyasi akrabamdır. Türkiye’nin Gelecek Partisi’nin bu kadrolarına ve anlayışına ihtiyacı vardır.

Bizlerin bu parti kurulduğunda Ülkemiz için yeminimiz vardı. Bu yemini bir kere ettik. Bizim için yeminler bozulmak için değil tutulmak ve uğruna her türlü fedakarlık yapılmak içindir. Bu davada makam mevki ve mertebe aramaksızın yalnız ama yalnız hizmete adanmış bir yüreğim var diyen, nabzım ülkem için atıyor, kalbim partim için atıyor diyen herkesle biz biriz, beraberiz. Kapımız da, soframız da, hanemiz de açıktır. Birlik ve beraberlik içinde hedefimize odaklanmış durumdayız. Bizlerde, bizden önceki yönetimlerimiz gibi, dur durak bilmeden, gerek şehrimiz, gerekse milletimiz için Gelecek Partisi çatısı altında halkımıza hizmet davasına devam edeceğiz.

Bu süreçte kendileriyle çalışmaktan büyük bir haz duyduğumu ve çalışmalarıma destek veren bütün dava arkadaşlarıma ve gönül dostlarına teşekkür ederim. Çeşitli gerekçelerle yeni dönemde görevi devreden geçmiş dönem il başkanlarımıza ve yönetimlerine şimdiye kadar gösterdikleri fedakârlık, emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yapacak çok işimiz, yürüyeceğimiz çok yollar var. Siyasette mesai kavramı yoktur mantığıyla gece gündüz tüm teşkilatımızla çalışacağız. Bunun mümkün olduğunu göstermek dilek ve kararlılığı içindeyiz.

Milletimizin büyük bir teveccüh gösterdiği partimizin çizgisine ve politikalarına uygun, buna destek vermeyi arzu eden herkesi partimizin içerisinde görmeyi arzu ediyoruz.

En içten selam ve Saygılarımla.”

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz