SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Giresunspor, Teknik Direktör İrfan Buz ile Yollarını Ayırdı

Güncelleme: 19:37 - 07.12.2023
Giresunspor, Teknik Direktör İrfan Buz ile Yollarını Ayırdı

Süper Lig’de mücadele eden Giresunspor, sezon sonunda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör İrfan Buz ile yollarını ayırdı. Kulüp, Buz ve ekibine gösterdikleri çaba ve emeklerden dolayı teşekkür ederek, gelecek kariyerlerinde başarılar diledi.

Geçtiğimiz sezon 1. Lig’de ikinci olarak Süper Lig’e yükselen Karadeniz ekibi, istenilen performansı sergileyemedi ve ligde 16. sırayı alarak bir alt lige düştü. Bu hayal kırıklığı yaşatan sonuçların ardından Giresunspor yönetimi, teknik direktör İrfan Buz ile yollarını resmi olarak ayırdığını duyurdu.

Giresunspor’un kulüp yetkilileri, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Futbol A Takım Teknik Direktörümüz İrfan Buz ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. İrfan Buz ve ekibine gösterdikleri çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Giresunspor’un yeni teknik direktörü konusunda henüz bir açıklama yapılmazken, kulüp yönetiminin yakın zamanda bu konuda girişimlere başlayacağı ve yeni hoca arayışlarının devam ettiği belirtildi. Yönetim, gelecek sezon için takımın başına getirilecek teknik direktörün, Giresunspor’u başarılara taşıyacak niteliklere sahip olmasını hedefliyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz