SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

GoldUp’tan yatırımcılara yeni model

Güncelleme: 19:45 - 07.12.2023
GoldUp’tan yatırımcılara yeni model

Karlı yatırım için doğru ve zamanında adımlar atılmasının önemine vurgu yapan Selim Danışman, günümüzde insanların güvenilir bir yatırım arayışı içinde olduklarına dikkat çekti. Selim Danışman, GoldUp dijital finans sektöründe fırsatlar sunmaya devam ederek yatırımcıların en az riskle en fazla gelir elde edebileceği bir modeli yaşama geçirdiklerinin haberini verdi.

Geleceği garanti altına alabilmek için yatırım yapmanın önemli olduğunu belirten Selim Danışman, daha iyi yaşamak ve daha fazla gelir elde etmek isteyen insanların istediklerini elde edebilmeleri için yatırım yapmaları gerektiğinin farkında olduklarını dile getirdi. “Birikim önemli olsa da yarınınızı düşünmek istemiyorsanız yatırım yapmak zorundasınız” diyen Selim Danışman, tam bu noktada, herkesin doğru yatırımı kendi kontrolünde ve en az riskle en fazla geliri elde edecek şekilde çalışan bir modele ihtiyaç olduğunu gördüğünü aktardı.

 Bunun üzerine gerekli olan tüm adımları atıp; ‘Yatırımın Zirve Noktası’ mottosuyla GoldUp markasını tıpkı kendisinin ve yatırımcılarının hayalleri gibi ilmek ilmek işlediğini ve işlemeye de devam edeceğini vurgulayan Selim Danışman, markanın adından, logosuna, her detayına fazlasıyla önem verdiğini ifade etti. Kendi yönünde gitmekten korkmayan, ihtişamı dillere destan olan Anka kuşunu da logoda bu yüzden kullanmayı tercih ettiğini açıklayan Selim Danışman,”Gücümüz ve iddiamız markamıza duyduğumuz coşkudan geldiği gibi çok yönlülüğümüzden de geliyor. GoldUp markasıyla finansal özgürlük isteyenlere güven, liderlik, sınır tanımazlık, şeffaflık sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Selim Danışman, GoldUp’ın yatırımcılara kendi kontrollerinde getirisi yüksek pasif gelir akışı sağladığını söyleyerek, yatırımcılara hitaben geliştirdikleri model hakkında şu şekilde konuştu:

“Hayatım boyunca yaptığım her işte en iyisini yapmak için uğraştım ve yaptım da. Gelişime açık ve işine tutkuyla bağlı biri olarak da iddialı olmaktan korkmuyorum. Özellikle de GoldUp gibi her sorunun cevabını verebileceğiniz yeni ve güçlü bir markanız elinizde varsa. GoldUp ile yatırımcılarımıza 5 gün 24 saat zamandan bağımsız, tamamen kendi kontrollerinde ve istedikleri an çıkabilecekleri, getirisi yüksek pasif gelir elde etme fırsatı sunuyoruz. Sistemimizde yatırımcıların kazanabilmeleri için teknik bilgiye ihtiyaç olmaması da ayrı bir konfor alanı oluşturuyor. Her işte olduğu gibi GoldUp yazılımının bir bedeli ve kayıp riski var. İstikrarlı kazanç fırsatının yüksek olması, hesabın yatırımcıya ait olması, kazancın istenilen an çekilebilmesi GoldUp’ın artılarından. Bu durum markamızı hayallerini yaşamak isteyen girişimciler için ideal bir buluşma noktası yapıyor. GoldUp olarak profesyonel ve güçlü ekibimizle, hayallerini gerçekleştirmek isteyen yatırımcıları bekliyoruz. Daha detaylı bilgi için www.goldup.org adresimizi ziyaret edebilirsiniz.”

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz