SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Hakan Kandemir’e sponsorluk teşekkürü

Güncelleme: 20:17 - 07.12.2023
Hakan Kandemir’e sponsorluk teşekkürü

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen  İzmir 1. Amatör Lig ekiplerinden Ulucakspor’dan, sponsorluk ve desteklerinden dolayı Turkuvaz Ceo’su Hakan Kandemir’e teşekkür plaketi sunuldu. Düzenlenen dayanışma yemeğinde Turkuvaz Ceo’su Hakan Kandemir’e  plaket takdim eden Ulucakspor Kulüp Başkanı Yusuf Demir, sağladıkları destek ve sponsorluk’tan dolayı Kandemir’e teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Yusuf Demir, “Ulucakspor olarak bizlere sağladığı destek nedeni ile Turkuvaz Ceo’su Hakan Kandemir’e plaket vererek teşekkür etmek istedik” dedi. Kandemir ise “Ulucakspor’a desteğimiz devam edecek. Bu sezon sonunda en büyük mutluluğumuz ise şampiyonluk olacak. Ayrıca beni ve yönetim kurulumuzu unutmayan Ulucakspor Kulüp Başkanı Yusuf Demir ve yönetim kuruluna bu anlamlı plaket için teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz