SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

“Halk Ege Et Nazilli’ye Hayırlı Olsun”

Güncelleme: 19:58 - 07.12.2023
“Halk Ege Et Nazilli’ye Hayırlı Olsun”

Halk Ege Et’in en önemli özelliğinin sattığı gıdaların yerli üreticilerden tedarik edilmesi olduğunu kaydeden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bir çalışma yaparken en temel önceliğimiz halkın yararına ve uzun yıllar hizmete edecek işler olmasıdır. Halk Ege Et şubelerimizde işte tam olarak bu şekilde hizmet etmektedir. Bu temeli attık ve üreticilerin gücü ve halkımızın takdiri ile 15. şubeyi açtık. Bu bir mutluluk, güven ve refah zinciridir. Bu zincirin her halkası istihdamın, üretimin, yerli çiftçinin ve kadın kooperatiflerinin güçlenmesi demektir. Yeni şubemiz Nazilli’ye hayırlı olsun.” Diye konuştu.

Halk ekonomik fiyatlarla alışveriş yapyor

Tüketicinin sağlıklı ve güvenilir ürünlere, ekonomik fiyatlarla ulaşması için yerli üretimin ve üreticilerin desteklenmesi gerekiyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kırsal kalkınma vizyonuyla yerli üretime çok büyük destek verirken, önemli bir sorunu daha ortadan kaldırıyor. Halk Ege Et şubeleri ile üretici ve tüketici arasındaki aracıların, ürüne ek maliyet yüklemesine engel olunarak, halkın ekonomik fiyatlarla alışveriş yapması sağlanıyor.

Kadınların üretimdeki gücünü artırıyor

Küçük üreticilerin üretmeye devam etmesini teşvik eden, ithal değil yerli ürünlerin sofralarına ulaşmasını sağlayan ve özellikle kadın kooperatiflerinin ürünlerine raflarında yer vererek kadınların üretim sürecindeki gücünü arttıran Halk Ege Et, tüketiciler içinde güvenilir bir adres olmayı sürdürüyor.

Halk Ege Et Nazilli Şubesi’nin açılışına katılan Gencelli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hayriye Altuntaş, açılışta duygulu anlar yaşadı. Şubedeki ürünlerden bazılarını temsilen raflara yerleştiren  Altuntaş, “Başkan Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Özlem Çerçioğlu bizim Kızımız, gururumuz, kendisini gözlerinden öpmek istiyorum. Yıllarca direttik, dolandırıldık, ayağa kalmamız zor oldu. Bir daha güvenip piyasaya ürün veremedim ama güvenilir birileri bu imkanı sununca, tekrar mal vermeye başladık.” dedi. 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz