SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

HDP’den Kılıçdaroğlu’na açık destek

Güncelleme: 19:43 - 07.12.2023
HDP’den Kılıçdaroğlu’na açık destek

Aylar önce cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını açıklayan HDP, seçimlere sayılı günler kala, kamuoyuna Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekledikleri bilgisi verdi.  

Seçime Emek ve Özgürlük İttifakı çatısında Yeşil Sol Parti adı altında katılacak olan HDP daha önce destekleyeceği aday konusunda açıklama yapmamıştı. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar partisinin resmi olarak açık desteğini ilk kez duyurdu. Sancar, hangi adayı destekleyeceği konusunda açıklama yaparken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında ilginç değerlendirmelerde de bulundu.

Amaçlarının tek adam rejimine son vermek olduğunu belirten Sancar, “Bir tarafta rejimi kalıcı hale getirmek isteyen Cumhur İttifakı’nın adayı var; Erdoğan. Diğer yanda, rejimi değiştirme sözü veren Kılıçdaroğlu var. Tek adam rejimini sonlandırma noktasında Kılıçdaroğlu ile hedeflerimiz örtüşüyor. Bu nedenle Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı verdik.”

Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olduğunun açıklanmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde HDP Grubu’nu ziyaret etmişti. Bu ziyaretin ardından da HDP, cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını duyurmuştu.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz