SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

“Hopa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz”

Güncelleme: 19:43 - 07.12.2023
“Hopa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz”

AK Parti Artvin Milletvekili adayı ve eski bakan Faruk Çelik, dün Hopaspor-Tepecikspor futbol karşılaşmasını izlemek üzere Hopa Stadı’na gitti. Burada bir grup Hopasporlu taraftar, ıslıklarla Faruk Çelik’i protesto ederken, “Dışarı” ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı attı. Protesto üzerine tribünü terk eden Faruk Çelik, maçın bitmesinin ardından da çevik kuvvet polisi eşliğinde stattan ayrıldı.

 

Stadda yaşanan protestodan sonra bir grup vatandaşla buluşan eski bakan Çelik, “Birilerinin ne dediği önemli değil. Gerçek Hopalıların ne dediği önemli. Her türlü provokasyona inat Hopa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Faruk Çelik, AK Parti Artvin Yusufeli İlçe Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada da, “Buradan söyleyeyim Hopaspor’u şampiyon yapacağız. Efendim birileri diyormuş ki ‘Biz de Hopaspor’u şampiyon yaparız. Yahu yaparız seninki tahmini yani laf olsun diye. Ben Bursaspor‘u şampiyon yapmışım, Urfaspor’u şampiyon yapmışım” diye açıklama yapmıştı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz