SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Kadir Gecesi’nde Karşıyaka Çarşı’da dev iftar buluşması  

Güncelleme: 20:17 - 07.12.2023
Kadir Gecesi’nde Karşıyaka Çarşı’da dev iftar buluşması  

31 Mayıs’ta Karşıyaka Çarşı’da düzenlenecek iftar yemeğinde, her kesimden yaklaşık 6 bin kişi aynı sofranın etrafında buluşacak. 

850 METRELİK SOFRA

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğindeki organizasyon için Çarşı ve yan sokaklarında toplam 850 metrelik sofra kurulacak. Dualarla açılacak iftarda, katılımcılara çorba, köfte, pilav, tatlı ve iftariyelikten oluşan menü ikram edilecek. Kentin bürokratik, dini ve siyasi temsilcileriyle birlikte yaklaşık 6 bin kişinin bir araya geleceği sofrada; birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajları verilecek. 

karsiyaka_7483.jpg

BİRLİK BULUŞMASI 

Karşıyakalıları iftar buluşmasına davet eden Başkan Tugay “Paylaşımın, sabrın, rahmetin ve bereketin temsili olan Ramazan Ayı’nda çok anlamlı bir iftar buluşmasına imza atacağız. Her kesimden binlerce yurttaşımızla hem ekmeğimizi hem de dostluğumuzu paylaşacağız. Karşıyakamızın eşsiz birlik ve beraberlik ruhunu yansıtacak bu güzel tabloda yer almak isteyen yurttaşlarımızı 31 Mayıs akşamı Çarşı’ya bekliyoruz” dedi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz