SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Kartvizit Tasarla ve İş Hayatında Bir Adım Öne Geç!

Güncelleme: 19:58 - 07.12.2023
Kartvizit Tasarla ve İş Hayatında Bir Adım Öne Geç!

 Kartvizitin kalitesi ve tasarımı ilk izlenim için çok önemli olup profesyonel bir imaj çizmek için elzemdir. Özellikle avukatlar, doktorlar, diş hekimleri ve mühendisler gibi şahıs üzerinden tanıtılan meslek gruplarına mensup kişiler tarafından kullanılan kartvizitler aynı zamanda şirketlerin ve yetkililerinin tanıtımı için de kullanılmaktadır.

Çeşitli boyutlara ve özelliklere sahip olan kartvizitler tamamen kullanacak kişinin seçimine ve ihtiyacına göre belirlenmektedir. Yukarıda bahsettiklerimizden de anlaşılacağı üzere kartvizit oldukça önemli bir tanıtım aracı olduğundan tasarlanması da oldukça önemlidir. Kartvizit, kişinin veya firmanın marka değerini göstermekte olduğundan dolayı kartviziti tasarlarken şık ve kaliteli bir tasarım tercih edilmesi gerekmektedir.

Kartvizit Tasarlama

Peki bir kartvizit nasıl tasarlanır sorusuna gelirsek bunun cevabı aslında çok da zor değildir. Kaliteli ve iyi bir karvizit tasarlamak için yapmanız gereken ilk şey kartvizitinizin baskı sürecinin nasıl işleyeceğine karar vermektir. Bir tema veya konsept belirleyerek kartvizitinize ilk şeklini verebilirsiniz. Sonrasında ise kartvizitinizin boyutuna ve kağıt kalitesine karar verebilirsiniz. Kartvizitler genellikle standart boyutta olup bu boyut 8.5 x 5.5 cm’dir. Ancak bazen ihtiyaca göre 5.5×5.5 cm boyutlarında olan kare kartvizit de tercih edilebilmektedir.

Yine kartvizit tasarlarken dikkat etmeniz gereken özelliklerinden biri de yüzey kaplamasıdır. Bazı kartvizitler sade bir kaplamaya sahipken bazılarında kabartmalı ve laklı tasarımlar tercih edilmektedir. Ayrıca yine bu tür kartvizitlerde mat selefon kullanılmakta ve bu şekilde kartvizitin dikkat çekici ve kaliteli bir görünüme sahip olması sağlanmaktadır.

Son olarak ise kartvizitinizin baskısının yapılacağı kağıdın, baskıda kullanılacak yazı fontunun ve büyük boyutta belirtileceği yerlerin belirlenmesi gerekmektedir. Kartvizit baskısı için genellikle tercih edilen kağıt türü standart baskı kağıtları olup kimi durumlarda özel kullanımlara özel kraft kartvizitler de üretilmektedir. Kartvizit kağıdından sonra ise o kağıt türüne ve seçtiğiniz konsepte uyacak bir yazı tipi ve boyutu seçmeniz gerekmektedir.

Sizler de farklı kartvizit modelleri arasından seçim yaparak ve dilediğiniz şekilde tasarlayarak kartvizit siparişinizi oluşturmak için https://www.baskiltd.com/kartvizit-baski/products/ adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz