SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Kaynaklar’da ödüllü oryantiring heyecanı

Güncelleme: 19:56 - 07.12.2023
Kaynaklar’da ödüllü oryantiring heyecanı

Buca Belediyesi, salgın sürecinin ardından gençlerin keyifli bir yaz tatili geçirmesini sağlamak için son yılların gözde gençlik sporlarından biri olan ve “yön bulma” anlamına gelen oryantiring yarışması düzenliyor.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Buluşması’nda gençler spora ve eğlenceye doyacak.  Harita yardımı ile doğal arazi koşullarında yön bulmayı içeren ve zamana karşı yapılan oryantiring etkinliği için katılım ücretsiz olacak. 18 yaş üstü, en az 3 kişilik bir takım kuran herkes yarışmaya katılabilecek.  

HEM SPOR HEM EĞLENCE
Ödüllü oryantiring yarışmasında birinci olan takıma 1500 TL değerince alıveriş çeki, ikinci olan takıma 2 aylık fitness üyeliği, üçüncü olan takıma ise Dere Kafe’de bir gecelik konaklama ödülleri verilecek. 29 Temmuz Perşembe günü saat 18.00’da Dere Kafe’de start alacak organizasyonun ardından 20.30’da MelikJoy olarak bilinen müzisyen Melike Erbey gençlerle buluşacak.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz