SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Kenen Doğulu Bodrum’u salladı

Güncelleme: 19:47 - 07.12.2023
Kenen Doğulu Bodrum’u salladı

Müzikseverlerin heyecanla beklediği ve büyük bir katılımla gerçekleşen konserlerde Kenan Doğulu, geniş repertuarında yer alan sevilen şarkılarıyla dinleyicileri dansa kaldırdı. Bodrum ve Çeşme’de birçok kez biletlerin saatler öncesinden tükendiği konserlere imza atan ünlü sanatçının şarkılarına sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti.

Dinleyenlere müzik ziyafeti yaşatan Kenan Doğulu, sevenlerinin alkışları üzerine konserlerinin sonunda bis yaparak “Tükendim Ben”, “Kurşun Adres Sormaz Ki” şarkıları eşliğinde konserleri noktaladı. Yaz boyunca 5. kez Çeşme ve Bodrum’da sahne alan başarılı sanatçıyı konser sonunda sevenleri sahneden alkış ve tezahüratlarla uğurladı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz