SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Korkunç kaza! Otobüsü çekiciye çarptı: 2 ölü, 27 yaralı

Güncelleme: 20:37 - 07.12.2023
Korkunç kaza! Otobüsü çekiciye çarptı: 2 ölü, 27 yaralı

Edinilen bilgilere göre İstanbul’dan aldığı acemi birliğindeki askerleri Tokat’a götürmek üzere yola çıkan 35 BML 277 plakalı yolcu otobüsü, D-100 karayolu Suluca köyü mevki’inde önünde seyir halinde olan 34 RUF 35 plakalı çekiciye arkadan çarptı. Meydana gelen kaza da otobüs sürücüsü ve hostes koltuğundaki muavin olay yerinde otobüs içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Otobüste yolcu olarak bulunan 27 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans,itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Kaza sonrası D-100 karayolu kısa süreli araç trafiğine kapandı. Bölge Trafik ve Jandarma ekipleri kaza sonrası olay yerinde güvenlik tedbirleri alarak olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz