SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Kosovalı eğitim yöneticilerinden Yentür’e ziyaret

Güncelleme: 19:45 - 07.12.2023
Kosovalı eğitim yöneticilerinden Yentür’e ziyaret

Kosovalı eğitim yöneticileri ilk olarak İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Medet Ekşi tarafından Türkiye ve İzmir’deki Mesleki Eğitim uygulamaları, Mesleki ve Teknik Anadolu liseleri ve Mesleki Eğitim merkezleri (Çıraklık Eğitimi) hakkında bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda; Milli Eğitim Bakanlığının nezdinde yürütülen ARGE, Sınai Mülkiyet, DÖSE ve Mesleki ve Teknik Eğitime yönlendirme faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Kosovalı eğitim yöneticileri toplantı sonrası Konak Mithatpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, Alsancak  Nevvar Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti, okullardaki çalışmalar  ve işleyiş hakkında bilgi aldı. Heyet daha sonra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Programın 2. gününde Buca Necla-Tevfik Karadavut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini,  Konak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden heyet burada da mesleki eğitim hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Mesleki Eğitim alanında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapan Kosovalı Mesleki Eğitim yöneticilerinin meslek liselerindeki işleyiş hakkında bilgi edinmeleri ve ülkelerine döndükleri zaman edinmiş oldukları bilgileri yaygınlaştırmaları hedefleniyor. Ayrıca bu kapsamda İzmir’de ve Kosova’da bulunan okullar arasında Kardeş Okul protokolleri imzalandı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz