SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

‘Matematik Sergisi’ Bornovalılar ile buluşuyor!

Güncelleme: 20:20 - 07.12.2023
‘Matematik Sergisi’ Bornovalılar ile buluşuyor!

Bornova Belediyesi, herkese hayatın her alanında matematiği kullanma becerisi sağlamayı hedefleyen emekli öğretmen Nurten Alpaslan’ın ‘Matematik Sergisi’ni  Bornovalılar ile buluşturuyor. “Herkes İçin Matematik” tırı projesi kapsamında Bornova’ya gelecek olan gezici sergi 19 Ağustos- 13 Eylül arası ilçenin 5 farklı noktasında açılacak. 

Bornova Belediyesi, Türkiye’de ve uluslararası alanlarda bir ilk olan, herkese hayatın her alanında matematiği kullanma becerisi sağlamayı hedefleyen emekli öğretmen Nurten Alpaslan’ın Matematik Sergisi’ni Bornovalılar ile buluşturuyor. 19 Ağustos- 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan sergi ilçenin 5 farklı noktasında 17:00-22:30 saatleri arasında açılacak. 

hk-001.jpg

Nurten Alpaslan, “Herkes İçin Matematik” öğrenme modeli ile, Dünya’da 450 proje arasından Türkiye’den kabul edilen tek proje olarak Fransa’nın Nancy şehrinde düzenlenen Science&You 2015 Kongresi Forumu’nda yer aldı. 

“Herkes İçin Matematik” Tırı projesi kapsamında Bornova’ya gelecek olan sergi, eğitim modeliyle çocuk ve yetişkinlerin matemetik bilimine merakını uyandırmak ve  matematiği sevdirmeyi amaçlıyor. Herkesin matematiğin ilginç yönlerini keşfedebileceği segide, Nurten Alpaslan’ın ürettiği birbirinden ilgi çekici özel materyaller yeralacak. 

jhmk.jpg

İlçede 5 ayrı noktada açılacak

Matematik tırı, 19,21,22,23 ve 24 Ağustos 2019 tarihlerinde Çamdibi Atatürk Parkı içinde bulunacak. 26,27 Ağustos’ta Pınrbaşı Cumhuriyet Meydanı’nda geçecek olan olan sergi, 28,29 Ağustos tarihlerinde de Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi Binasının yanında vatandaşlarla buluşacak. 2 ve 3 Eylül 2019 tarihleri arsında Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Pisti önünde bulunacak olan sergi, 4 ve 5 Eylül tarihlerinde de aynı alanda Amfi Tiyatro tarafına geçecek. Son alarak ise 11,12 ve 13 Eylül tarihlerinde Bornova Cumhuriyet Maydanı’nda açılacak. 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz