SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Modeko 32. defa kapılarını açacak

Güncelleme: 19:58 - 07.12.2023
Modeko 32. defa kapılarını açacak

Fuarı düzenleyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, yaptığı yazıla açıklamada Modeko’nun Fuar İzmir’de düzenleneceğini ve yerli ve yabancı 400 markanın yer alacağını bildirdi.

Mobilya üreticilerinin ürünlerini Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelenlere tanıtma fırdatı bulacağını belirten İşleyen, açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:

‘’ Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı (Modeko) 8-11 Nisan tarihlerinde 32. defa 400 marka katılımcısı ile bu yıl yine Fuar İzmir’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.  Pandemi sürecinde sancılı günler geçiren yerli mobilya üreticileri MODEKO 32.  İzmir Mobilya Fuarı ile bir kez daha görücüye çıkacak. Sektörün en prestijli 400 markasının yer alacağı fuar için üst düzey tedbirler aldık.’’

Mobilya sanayinin önemli temsilcilerini üst düzey sektör profesyonelleriyle buluşturmaya hazırlandıklarını vurgulayan Nuray Eyigele İşleyen, ‘’Sosyal mesafe düzenlemesi, yoğunluk kontrolü, HES uygulaması, hijyen malzemeleri dağıtımı, maske temini, giriş güvenliği gibi tüm sağlık önlemlerinin alındığı ve başarılı bir şekilide uygulandığı Fuar İzmir’de sektör paydaşlarını bir araya getireceğiz’’dedi.

‘’Sektörün vitrini olacak’’

Modeko’nun sektörün vitrini olacağını belirten İşleyen, şöyle devam etti:

‘’Sektörün en prestijli 400 markası Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na katılacak. Ev ve ofis mobilyalarından, bahçe ve yazlık mobilyalarına kadar pek çok ürün grubu sergilenecek. Türk mobilya endüstrisi üretim ve pazarlama gücünü MODEKO’da ortaya koyacak. 50 bin metrekarelik fuar İzmir’de 50 bin ziyaretçi hedefliyoruz. Ege’den 180 ülkeye yapılan mobilya ihracatında ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen üründe MODEKO’nun ciddi payı var. Sektörü buluşturmak için ciddi tanıtımlar yaptık. Hedef pazar olarak belirlediğimiz Ortadoğu’dan Fas, Lübnan, Cezayir, Katar, Umman, Irak, Suriye, Dubai, Filistin, Libya Balkanlardan Sırbistan, Kosova, Bosna Hersek, Arnavutluk Rusya ve Türk Cumhuriyetleri dahil 35 ülkede özel bir çalışma yürüttük. Yurt içinden Aydın, Manisa, Muğla, Antalya, Adana ve Ankara başta olmak üzere çevre il ve bölgelerden planlı katılımlar gerçekleşecek. Alım heyetleri ve mobilya severler bu fırsatı iyi değerlendirecek.’’

        

 

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz