SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Mustafa İnce kadınlarla bir araya geldi

Güncelleme: 20:26 - 07.12.2023
Mustafa İnce kadınlarla bir araya geldi

Güzelbahçe Belediyesi spor salonuna gelen kadınların her yıl düzenlemiş olduğu 8 Mart Kadınlar Günü Geleneksel Kahvaltısına katılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce kadınlardan büyük ilgi gördü. Kendilerini davet ettikleri için teşekkür eden Başkan İnce, “ Bu nazik davranışınız için teşekkür ediyorum. Seçim atmosferinin koşuşturmacasında sizlerle bir araya gelip Mart ayının bu güzel gününde biraz da olsa dinlenme fırsatı bulduk. Biz 7’den 70’e herkese ücretsiz spor hizmeti veriyoruz. Bunu 10 yıldır yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Kışın 9 branşta yazın yüzme ile birlikte 10 branşta spor hizmeti veriyoruz, bunun sadece yüzme sporu ücretli diğer bütün spor etkinlikleri ücretsizdir. Deneyimli spor hocalarımızla birlikte çocuklardan, gençlere, kadınlarımıza kadar hizmet veriyoruz. İki kapalı spor salonumuz, 2 çim sahamız ve hayırsever Ayşe Mayda’nın destekleriyle yaptığımız Ayşe Mayda Spor Tesisi ile Güzelbahçelilere sporun her branşında hizmet veriyoruz. Bizim için en önemli hizmetlerden biri kadınlarımızı spor alanlarımıza çekmek. Bunu iyi bir şekilde yaptığımıza inanıyorum. Burada da görüyorum ki biz bu işi iyi yapmışız çünkü Güzelbahçe’nin her kesiminden kadınların burada spor imkânından faydalandığını görüyorum. Siz kadınlarımıza her zaman borcumuz var. Evimizi, çocuklarımızı size bırakıyoruz tüm yük sizlerin omuzlarında. Kadının yeri her zaman bizim için başımızın üzerindedir” dedi.

whatsapp-image-2019-03-07-at-14.11.02.jpeg

‘Bir kadını eğitmek bir toplumu eğitmektir’

Güzelbahçe Kent Konseyi’nin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı için eşi Nilüfer İnce ile katılan Mustafa İnce 500’e yakın kadınla bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’in de katılım gösterdiği program da konuşan Başkan İnce, “Kadınımızın toplumdaki yeri maalesef hep gerilerde. 8 Mart; kutlama değil aslında anmadır, kadının toplumdaki yerini belirleme açısından önem arz etmektedir. Tarihsel sürece baktığımızda 8 Marta büyük bir bedel verilerek gelinmiştir. “Kadınlar sevilmek için yaratılmıştır, anlamak için değil” der; Oscar Wilde. Kabul edilsin ya da edilmesin; “Kadınlar” hayatın neredeyse tüm yükünü omuzlayan kahramanlardır. Onları anlamak ya da empati kurmak zorunda da değilizi aslında biz erkeklerin; yapması gereken oldukça basit. “Sevgi” Yalnızca bir gün değil; onları ömür boyu sevmeli ve değer vermeliyiz. Bir erkeği eğitirsen bir insanı eğitirsin ama bir kadını eğitirsen bir toplumu eğitmiş olursun. Biz siyasette de kadının yerini her zaman ön sıralarda olmasını istiyor ve öyle de yapıyoruz. Meclisimiz de 6 kadın meclis üyesi adayımız var. Ve birinci sırada kadın adayımız var. Bunların 4 tanesi seçilebilir yerden ama biz diğer kadın adaylarımızın da çıkması için çalışıp Güzelbahçe’yi hem İzmir’de hem Türkiye’de birinci yapmak istiyoruz. Bu vesileyle kadının toplumda ve siyasette daha çok yeri olması için mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz