SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

NAR için ön görüşmeler başladı

Güncelleme: 19:52 - 07.12.2023
NAR için ön görüşmeler başladı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi, Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Soyulmaz ve İGC Proje Koordinatörü Reyhan Şenay Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek, proje hakkında  bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün ise, Nar projesi için her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını söyleyerek, “Şiddete karşı birlik olursak, bazı yanlışların önüne geçebileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Görüşmede İzmir ve Manisa Basını hakkında görüş alışverişinde de bulunan İGC Başkanı Dilek Gappi, Başkan Cengiz Ergün’e basın mesleğine verdiği değerden dolayı teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyelerine 4 ciltten oluşan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli kitapları hediye etti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz